Hol lehet olcsón kapni csivavát (10. 000 Ft- vagy alatta)?
Nógrád megye körül ha lehet, és szukát :) :$
Van még egy kutusunk és ő kan, ezért nem szeretnék mégegy kant és ő már 13 éves, palotapincsi. Amúgy csak mamámtól szeretném kérni névnapomra mert mindig "csak" pénzt ad, zért akarom h tárgyilagos legyen végre vagy milyen :S
12/L
Ha csivavát szeretnél és nem egy idegbeteg példányt, akkor tenyésztőtől vegyétek, ott viszont alsó hangon is 60-80 ezer forint lesz.
Veheted szaporítótól is, 30ezerért, de semmi garancia rá, hogy egészséges lesz, sőt nagy a valószínűsége, hogy nem lesz az, és elképzelhető, hogy nem lesz oltva ő sem és a szülők sem...
Ezekre azért gondolni kell. Meg a későbbi ivartalanításra, stb...
Szerintem annyiért egy szép plüss csivit már kaphatsz.
10.000Ft-ért nincs sehol. Még szaporítónál sincs. Mivel felkapott fajta lett,úgymond divatkutya, már a szaporító is képes adni 40.000Ft felett.
Tenyésztőtől jó kutyát 80 és 100.000Ft-ért vehetsz. Mindenképp tenyésztőtől érdemes venni,ha nem akarsz egy beteges,ideggyenge,típustalan kiskutyát.
Miért nem hallgatsz ránk? A kutyát egyszer kell megvenni :) ha rosszat veszel a vételár 4xesét is ráköltheted majd az orvosra...
olcsokutya.hu
állatmenhely! olyan sok édes kutya van
fajtamentők
stb stb...vagy spórolj egy tenyésztőtől származó egészséges kutyára. Jó kutyázást!
ha unatkozol inkább barátokkal járj el :) lehet 12 évesen még nincs olyan partizós hangulatod :D, de ha idősebb leszel akkor lesz más elfoglaltságod bőven.. mindenhova meg magaddal vinni az teher.. úgyhogy gondold át jól a csivavát(vagy egyáltalán kutyust, főleg ahogyan olvastam magadnak szeretnéd, nem pedig családi kutyának), ráadásul ő mindenhova követ, és nem egy nyugodt fajta kutyus, mindenre ugat morog, éjszaka iskola időben is felkeltene ha éppen enni vagy játszani akarna:D + ha nincs nevelve idegesítő is tud szerintem lenni.. de amúgy ennyi rossz után hogy ne gondoljátok hogy anti vagyok :) szerintem viszont nagyon intelligens fajta. mind a 2 csivavám hamar szobatiszta lett, és az "ül" és a "fekszik" parancsszót is nagyon hamar megtanultál :) nagyon jól elvannak a rotimmal.. bár néha neki ugranak a rotimnak birkózni.. :)
30ezer alatt tényleg nem igen láttam énsem csivavákat, egyet még régen 20ezerért, de az is átlagon felüli méretű volt elvileg. barátnőmék is úgy jártak hogy egy hasonló hirdetésű kutyust hoztak el, csivava keverék elvileg, piciként hasonlított egy csivire, de ma már 8 kilós, és még kölyök! aranyos, csak a lány álma mindenképpen egy mini kutyuska volt akit mindenhová cipelhet..:D
szaporítótól is lehet szerintem venni, nem feltétlenül betegek, egyik csivavámat is ilyentől vettük, és teljesen egészséges, semmi baja, nagyon kis virgonc és eleven :) imádni valóak :)
szerintem ne csak csivavában gondolkodj, nézz utána a westiknek, bolognesenek, törpepincsernek, őket gyakrabban adják 10ezerért :) legalábbis eddigi "tapasztalatok" alapján.. és ők sem egy nagy termetű kutyusok :)
menhelyeken általában keverék kutyusok vannak, de valamelyik sokkal aranyosabb mint akármelyik fajtatiszta :) szerintem nézelődj a holnapokon, pl. a Pedigree holnapján is vannak gazdira váró kutyusok, és leírja hogy kistermetű lesz vagy akármilyen.
ha valamelyik sorban hülyeséget zagyváltam össze bocsi, fáradt vagyok :D de remélem azért valamiben tudtam segíteni :)
21:49-tól:
hát, mindent leírtál, mit téptem itt a szám? :) amúgy azt írta, van már egy palotapincsije. És a pincsivel miért nem vagy elégedett? Mert azt még megérteném amúgy, hogyha neki keresnél játszótársat(bár ilyen korban már nyugalomra várna inkább, szegénykém). Neki hogy esne, ha odahoznál egy fiatalabbat, és elhanyagolnád? :( n mind1, te tudod,azért remélem az olcsokutya.hu jó olvasmány lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!