Hosszú vagy rövid szőrű csivavát? Miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 27. 19:20
1/9 anonim válasza:
én mindenképp hosszúszőrüt választanék,nekem ezek a rövid szőrűek nem jönnek be :S
2/9 anonim válasza:
nekem is a hosszú szőrű tetszik jobban, de én a te helyedben inkább havanese-t vagy bolognese-t választanék csivava helyett. vagy westie-t.
3/9 anonim válasza:
4/9 anonim válasza:
RÖVID SZŐRŰT!
nekem hosszúszőrű van (lakásban) és egész évben annyira vedlik, mindenem tiszta szőr. anyám már ott tart hogy elajándékozzuk, mert már nem lehet bírni, már a kajákban is szőrszálak vannak.
5/9 anonim válasza:
Egyik se, mert elég gnóm szegénykém.
De ha mindenképpen csivavát akarsz, akkor hosszú szőrűt, kevésbé ocsmány.
7/9 anonim válasza:
Hosszú szőrű, igaz, hogy vedlik de sokkal arányosabb a testalkata.
8/9 anonim válasza:
Szerintem rövidszőrűt válassz, mert sokkal egyszerűbb a tartása és a fürdetése is:) és nagyon aranyosak!:) Nekem is rövidszőrű csivim van!:)
9/9 anonim válasza:
nekem hösszószőrű van, szerintem szebbek a formáik. akinek gond a szőr, annak pedig ajánlom, hogy vágassa le. az enyém kínai kopasz kutya fazonra van vágva, tehát a fülein, és a farkán hosszú, a testén pedig rövid, néhány mm-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!