Hogyan tudnám leszoktatni?
5 hete van nálam a kutya. ( tacsi keverék 6 hónapos) .
Állandóan az ágyba csinál!! Mikor leviszem lent is elvégzi a dolgát..Sztem ez vmi bosszú h otthon hagyom..
még is h tudnám leszoktatni?? Férjem sokat veszekszik emiatt velem h miért van a kutya.. ezért kellett h több gond legyen...
szobákon nincs ajtó.. mondtam neki h vegyünk . ő nem fogja egy kutya miatt plusz kiadásokba verni magát.( 1 ajtó kéne)
Dokitól hazaérve arra jöttünk haza h az ágyba 2 pisi..az előszobába a tapéta leszedve és ebből megint egy nagy vita lett köztünk..
hozzáteszem! mikor felkeltem egyből levittem kicsi nagy dolgát elintézte. Lementem a lányommal a piacra..már 2 kaki várt az ágyba..
Hogy tudnám leszoktatni??, Vki tud vmi jó ötletet??
Vagy vesztek rácsot, és azt teszitek fel, amíg nem lesz teljesen szobatiszta...
A wc-be nem szőnyeg van !!! Csak oda tudom őt zárni...
Nem is értem , mert nem mehet fel az ágyra..akkor ő hogy jön ahoz h oda csináljon..Pisilni szokott még a földre is ha nagyon kell neki..de ott könnyebb takaríatni hisz linóleum van ill parketta....
pelenkát ne teríts le semmi esetre,nem fog attól még a helyzet változni,valamint wc-be se zárd be ez állatkínzás..
Mennyit viszed sétálni,betartjátok a falkavezérségi tennivalókat?
köszönöm, elolvastam.
A wc ajtó nyitva van..nincs bezárva!!
napi 4 szer minimum lent vagyok vele..és nem 5 perces séta..
Ha elolvastad akkor nem lehet hogy az a baj tényleg,hogy fél egyedül illetve titeket félt? Mert azt is írtad,hogy a tapétát is leszedte.
Meg hát ha olyan sok időt vagytok lent,simán ki kéne bírnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!