Milyen körülményeket kell biztosítanom egy panelban tartott kutya elletéséhez?
Ha megvolt a pároztatás utánna ne igen vigyem más helyre, hogy szokja a helyet ahova elleni fog? mekkora hely kell neki? (egy tacskóról van szó) Már ezekre a kiskutyákra is érvényes, hogy chippeltetni kell őket eladás elött? Csak akkor esik teherbe a kutya ha tüzel? Mert én hallottam olyat is hogy akkor is előfordulhat ha nem tüzel a kutya.
Bocsi a sok kérdésért csak jó ha mindent tudok a pároztatás elött! :)
Hát rendben! Én nem gondoltam volna hogy nem segít rajta vagy hogy baja lesz. Szeretem a kutyámat. Az ivartalanítástól nem lesz más a kutya? Már 4 éves. De valószínű hogy akkor elviszem egy állatkorházba és oda fogom vinni mindig. :) Tegnap mint kiderült az egyik ismerős kutyáját is félre kezelte és majdnem belehalt a kutya. Pedig régen jó orvos volt csak sajnos már kicsit öreg a hapi. Na mindegy akkor orvost váltunk.
Köszönöm a nomrális válaszadóknak a válaszokat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!