Miért ilyen furcsa a kutyám?
Mostanában(kb másfél hete)nagyon nyugtalan.Azóta egyre idegesebb amióta hazajött apukám külföldről(legtöbbet a kutyánkkal én és az apukám törődünk).Ma már nagyon szokatlan dolgokat csinál:nagyon szomjas volt és odavittem neki a tányérját(azt hittem hogy nem találja vagy vmi) hogy igyon.Eléraktam és csak nézte de nem ivott.aztán kicseréltem benne a vizet és azt is eléraktam.Nézte a vizet közelről és csak a fejért forgatta mintha látna benne vmit s közbe nyüszített és szagolt.Ez csak egy doolog a száz közül...Nagyon ideges:fel-alá rohangál a kertben és közben ugat;Ingerlékeny;egy csomó kajáját elás és megse eszi....
Hozzá kell tennem hogy anyukám rákos beteg.Szerintetek mi lehet az oka ennek a nagy változásnak? Nagyon félek hogy valami komolyabb baja van/esik!
Nézessétek meg állatorvossal, akár betegség tünete is lehet, hogy ilyen furcsa, de bármi más, az életetekben bekövetkezett változás is okozhatja, akár anyukád betegsége is.
Mennyi idős, mennyit sétáltatjátok, és miből áll a vele való foglalkozás? Ha eddig inkább csak a kertben volt, akkor valószínűleg segítene valamennyit, ha rendszeresen és intenzíven foglalkoznátok vele, összeszedettebb lenne és nyugodtabb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!