Szerintetek melyik a legszebb német juhász szín? Fekete-ordas-rajzos? Vagy van másmilyen is?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 20:11
11/16 anonim válasza:
na ez az, itt van a probléma, hogy sokan annyira értenek a kutyákhoz, pláne a németjuhászhoz, hogy az már siralmas! Szerinte csak rajzos létezik és mivel ő olyan okos, ezért ez így is van, és utána sem néz, viszont ha jön egy bicolor németjuhász, vagy egy ordas, netán egy fekete, akkor ez keverék, mert ilyen szín nem létezik. Mivel ő csak rajzosat látott és annyira tökéletes, hogy ha ő valamiről nem tud, az nem is létezik. Ráadásul még ő vigyorogja ki az embert, ha azt mondja a kutyatulaj, hogy hát fekete is létezik... No komment.
12/16 A kérdező kommentje:
A bicolorról én nem is nagyon hallottam azt hittem az olyasmi mint a rajzos, ilyen fekete testű barna lábú.
2012. aug. 6. 09:15
13/16 anonim válasza:
Az, fekete, barna lábbal. Az a bikolor. Bár hivatalosan nincs ilyen szín:))
14/16 A kérdező kommentje:
Akkor jól tudtam, köszi :)
2012. aug. 6. 11:49
15/16 anonim válasza:
Rajzosnak hívják azt is, vagy sötét rajzosnak, vagy bicolornak, de a "hivatalos neve" rajzos. Csak akinek ilyen van, az tudja, mi az a bicolor. A papírjain rajzos szerepel.
16/16 anonim válasza:
Van még teljesen fekete is. Lásd : [link]
Szerintem gyönyörű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!