Melyik étel a jobb a kutyáknak?
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem,hogy a kutyáknak melyik étel a jobb?
A táp?
Vagy az emberek ételéléből megmard csontok,húsok...Stb
Szerintetek melyik a jobb?
Alexandrának 100% igaza van. A fűszeres, tartósítószeres, színezékes stb emberi kaja nem alkalmas hosszú távon a kutyáknak. Külön kell főzni nekik-minden nélkül,de ahogy írta- ennél jobb a Barf-vagyis nyers etetés, mert a főzéssel a vitaminok, ásványi anyagok 90%a(!)eltűnik.(zöldségből nem!)Mivel azonban ez elég macerás, ezért a jó minőségű (nem szupermarketes) tápok megfelelőek. Azt ki lehet-kell egészíteni: túró, sajt, natúr joghurt, kefír, gyümölcs, zöldség és természetesen hús és csont.
Valóban nincs szükségük olyan mértékű változatosságra, mint nekünk, az emésztőrendszerük sem bírná. A farkas, az oroszlán stb a természetben is mindig uolyan állatot eszik.. A 30-40 évvel ezelőtt moslékon, maradékon tartott kutyák pedig még vígan voltak, mert nem volt még ennyi rákkeltő anyag az emberi kajákban, mint most. Egyszer-egyszer nem árt meg-te is eszel fast food-ot-, de állandóan nem javasolt.
Köszi a válaszokat!
:)
Szerintem legjobban annak van igaza aki azt mondta:
" Jól tudom mit eszik a családom, én etettem a csirkét"
Teljesen igazad van! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!