Milyen kutya lenne a legmegfelelőbb?
labrador vagy goldenretriever.
nekem goldenem van 15 éves vok és hát elég őrült de olyan szelid.. imádom(L)
köszönöm szépen eddigi válaszaitokat, de azért még várok
eddig bejön nekem a beagle és a spániel.
nekem udvaron van beaglem, és ott sokkal jobban érzi magát, mert állandóan figyel, vagy fekszik a napon. Lakásban csak aludni (meg rombolni) szeret.
Az enyém nem ugatós, csak ha idegen jön, vagy ha kutyát lát az utcán.Ok nélkül sosem ugat.Nevelni is lehet, de attól függ,hogy milyenek a szülők.
Okos kutya, sok mindenre meg lehet tanítani, barátnőm dog dancingel és agilityzik is a két biglijével.
Az enyém póráz nélkül sétáltatható.
Ha kölyökkorban helyesen neveled akkor felnőtt korára tökéletes családi kutya lesz, persze ez nem csak a beaglere vonatkozik.
Attól függ mekkora méretűt szeretnél.:)
A kertben bármilyet tarthatsz amelyiknek a marmagassága eléri a 20 cm XD
A border colliet nem ajánlom csak ha sok időd van, mert nagyon sok törödést igényel, hiperaktív kutya.:) Inkább nyugodtabb vérmérsékletű kutyát válasz. Talán Német juhász,golden retriever, berni pásztor.. Esetleg ha felnőtt is megfelel nézz körül a menhelyen, rengeteget találsz, fajtatisztákat is!!
De mielött hazaviszel egy kutyust feltétlen olvasd el ezt: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!