Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutya lenne a legmegfel...

Milyen kutya lenne a legmegfelelőbb?

Figyelt kérdés
Tippeket, ötleteket szeretnék arra, hogy milyen kutya lenne a legjobb egy kertes házba, amit egy 13 éves lány is tud sétáltatni és valamilyen mértékben házat is őriz.
2009. júl. 19. 09:15
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
A beagle is ugat ugyan úgy mint a többi kutya... Tudom, mert nekem is van, és már jelentettek fel minket miatta mert ugatott éjjel (a szomszéd házba be akartak törni ő pedig ugatott)
2009. júl. 19. 11:26
 12/21 anonim válasza:

labrador vagy goldenretriever.

nekem goldenem van 15 éves vok és hát elég őrült de olyan szelid.. imádom(L)

2009. júl. 19. 12:40
 13/21 anonim ***** válasza:
10:53 mamám szomszédjának beaglejük van és ugat, őrzi a házat. A másik szomszédnak vizslája van és ő is ugat, házatőriz. Az utcában szintén van egy spániel és szintén ugat és őrzi a házat. Szal nem értem, hogy lehet az, hogy az ismerősőtök kutyája nem is őrzi a házat.
2009. júl. 19. 12:43
 14/21 A kérdező kommentje:

köszönöm szépen eddigi válaszaitokat, de azért még várok

eddig bejön nekem a beagle és a spániel.

2009. júl. 19. 13:19
 15/21 anonim ***** válasza:
A beagle sztem jó választás lenne.Nekem is az van,és nem tudom,hogy aki azt írta,hogy azt nem ugat az honnan veszi,mert állandóan be nem áll a szája.
2009. júl. 19. 13:56
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet egy eurázsai se lenne rossz választás. Nem kergeti a bicigilst és a száguldó autót. Ráadásul elég családcentrikus.
2009. júl. 19. 13:57
 17/21 anonim ***** válasza:
Amugy a beagle-t és a spániel nem lehet kertben tartani ha ott szeretnéd.
2009. júl. 19. 14:08
 18/21 anonim ***** válasza:
igen,beaglet csak max bejárással lehet tartani.Főleg télen.
2009. júl. 19. 15:36
 19/21 anonim ***** válasza:

nekem udvaron van beaglem, és ott sokkal jobban érzi magát, mert állandóan figyel, vagy fekszik a napon. Lakásban csak aludni (meg rombolni) szeret.

Az enyém nem ugatós, csak ha idegen jön, vagy ha kutyát lát az utcán.Ok nélkül sosem ugat.Nevelni is lehet, de attól függ,hogy milyenek a szülők.

Okos kutya, sok mindenre meg lehet tanítani, barátnőm dog dancingel és agilityzik is a két biglijével.

Az enyém póráz nélkül sétáltatható.

Ha kölyökkorban helyesen neveled akkor felnőtt korára tökéletes családi kutya lesz, persze ez nem csak a beaglere vonatkozik.

2009. júl. 19. 15:38
 20/21 anonim ***** válasza:

Attól függ mekkora méretűt szeretnél.:)

A kertben bármilyet tarthatsz amelyiknek a marmagassága eléri a 20 cm XD

A border colliet nem ajánlom csak ha sok időd van, mert nagyon sok törödést igényel, hiperaktív kutya.:) Inkább nyugodtabb vérmérsékletű kutyát válasz. Talán Német juhász,golden retriever, berni pásztor.. Esetleg ha felnőtt is megfelel nézz körül a menhelyen, rengeteget találsz, fajtatisztákat is!!

De mielött hazaviszel egy kutyust feltétlen olvasd el ezt: [link]

2009. júl. 19. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!