Mi a véleményetek erről a kiskutyáról? Szép?
Csak érdekel mások véleménye is, negativ véleményt is szivesen meghallgatom.:)
Szép kiskutya? Mennyire felel meg a fajtájának?
Jaj nagyon édes a kis kokszos :D Olyan a szeménél a folt, mintha mindig mérges lenne. Megzabálnám a helyedben *.* Malamut vagy husky?
Nem az a fontos, hogy tökéletesen fajtiszta-e, hanem az hogy te mennyire szereted őt és ő téged :) Az én kutyám 8 éves keverék, de nagyon szeretem őt. Kisiskolás voltam amikor megkaptam és még mindig itt van velem, pedig jövőre érettségi :) Ja és 5 éves szakon vagyok :D
Köszönöm szépen.
Egyébként husky. Tudom, hogy nem az a fontos, hogy tökéletes legyen a fajtájának, én úgy szeretem ahogy van. Nagyon jó kiskutya.:) Most 10 hetes. Elkezdtem vele tanulni és elég okos, 3-szor mutattam meg neki azt, hogy ,,ül,, vagyis úgy, hogy lekellet nyomnom kicsit a fenekét, de 4. alkalommal már leült magától.:D
Szép ő is.:))
Főleg azokkal a szemekkel.
Majd egyszer szeretnék egy kék szeműt is. De ha nem lesz az sem gond, nem a szemszin a lényeg végül is.
Nekem a másik kutyám barna szemű és szürke, világosabb a tiédnél:)
Köszönöm. Ha vannak még husky gazdik nyugodtan mutathatnak ők is képet a kutyusukról, mint az előző válaszoló.:):D
Sőt nem husky gazdik is.:))
Persze csak ha van kedvetek, ma ilyen kép nézegetős kedvemben vagyok.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!