Fenntartó tápnak mit gondoltok erről?
Összetevők: gabona, marhahús(min. 30%), zsírok, olajok, zöldség (összesen 98% természetes összetevők)
Tápanyagtartalom: fehérje 24%, zsírok 9%, nyers rost 2,5%, nyers hamu 9%, kalcium 2%, foszfor 1%
Kiegészítők(/kg): A vitamin 30,000iu; D3 vitamin 2,700iu; Vitamin E 128 mg, vas 34mg, jód 1,26mg; réz 7mg, mangán 8,4 mg; cink 101mg; szelén 013mg
kistestű keverék kutyusnak.
Gabonával kezdődik, tehát abból van benne a legtöbb.
Milyen árban és mekkora kiszerelés?
Biztos tudunk ebben az árban jobbat is ajánlani :)
Sziasztok! nagyon köszi mindenkinek a válaszokat :) Igazából csak kíváncsi voltam :) kutyámnak elfogyott a táp, ezért elmentem a tescoba, hogy amíg meg nem érkezik a következő adag, vegyek valamit. nézegettem a szarabbnál szarabb tápokat, és megláttam ezt a butcher's tápot, 3 kiló 2ezer körül, aztán megnéztem az összetevőit, és hát enyhén sokkolt. majdnem egy árban van a sok 4%-os hulladékkal. vettem egy pici kiszerelést, 500 grammosat, és szerette a kutyám. igaz én nem vagyok nagy tápszakértő, de azt tudom, hogy 25% feletti fehérjetartalom már egész jónak számít. a gabona meg itt tényleg egybevan véve, attól még szerintem is sok. amit eddig evett, abban 40% hús volt, ebben 30% van, ezért mertem odaadni neki :) valószínüleg nem maradok ennél, de jó tudni, hogy sima szupermarket is árul valamirevaló kutyakaját. viszont az alutasakos butcher's tényleg nagyon jó szerintem, 50% marhahús van benne minimum. a konzervnek nem találtam meg az összetevőit, így abból nem vettem.
[link] ez az a táp egyébként, csak a tescoban van itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!