Mi lesz ha nem éri meg a reggelt a kutyám?
ezt nem értem.
Ingyen vki odaadott neked 3 kiskutyát és a többit meg elajándékoztad/eladtad?
tehát az orvos nem mondott semmit? ez csak nekem fura?
hát de vért nem vesz majd tőle h kiderüljön mi a pontos baja?és azt sem mondja meg h milyen oltást kapott??
A gazdi nem tudta eladni őket a vásárba (15 ezerért árulta oltás és papírok nélkül!) és ugye az etetésük elég sokba volt nekik (a 3 kölykön kívűl volt még 4 felnőtt beagle-jük.) és örültek hogy megszabadultak a kölyköktől.
Kapott mézet meg lekvárt, ivott egy keveset, most anyu sajtot ad neki...
Hogy érted, hogy az orvos nem mondta meg mi a baja?
A lakásomból addíg ki nem menne, amíg el nem magyaráz mindent részletesen el nem mondja, hogy mit adott be a kutyának, milyen hatása van, mire számíthatok....
Csak tanács szerintem ne hagyd, hogy így viselkedjen az orvos, mi van, ha máshoz kell vinned a kutyát, azt sem tudod mit kapott és mi volt a baja? Mi van, ha valami szövődménye lesz és nem tudod mi volt az eredeti baj?
Az ilyen orvost sem értem, de te se hagyd magad.
(Örülök, hogy rendben a kutya)
Csak azért kérdeztem, hogy tenyésztőtől való-e, mert az utóbbi időben ugye eléggé elszabadult a beagle szaporítás, és a városunkban már 3 beagle-ről is hallottam, akik nem élték meg második évüket pont azért, mert szaporítottak voltak, öröklődési betegségeket hordoztak, és...:( sajnos nem élhettek sokáig boldog családoknál.
Az állatorvos viselkedését nem értem...de ezt gondolom te is furcsánat találtad. Az enyém olyan,hogyha nem is értem, de fél óráig tud beszélni a diagnózisról, azt viszont emberbarát módon mondja el, mit kell tenni :D Ha rám hallgatsz, állatorvost cserélsz.
remélem jobban van a kutyus :)
én azért azt az állatorvost is elítélem aki +15 ezer forintot képes elkérni egy éppen "halálán lévő" kutyus miatt...
nálunk Pesten az egyik kerületben van egy nagyon rendes állatorvos és sose kérne ezért pénzt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!