Mi lesz ha nem éri meg a reggelt a kutyám?
szerintem bélelzáródása van
győzödj meg arról ,hogy nem-e vmit lenyelt esetleg egy teniszlabdát vagy kukorica csuhéjt
Mindjárt jön hozzá az állatorvos.
Kutyáknak való csokit vettem már neki, csak azt nem eszi meg. (Több mint 3 hónapja volt amikor csokit evett!)
Az állatorvos mondta, ha nem akar se inni se enni ne erőltessem. Megkérdeztem, mérjem-e meg a lázát, azt mondta majd ő megméri. Reggel az ölemben vittem le az utcára. Pisilt és leült a fűben és nézett. Le akart feküdni. Megmostam a lábát, már annyi ereje nincs hogy a kádból kiugorjon vagy az ágyra felmásszon. Megmértem a súlyát (kb. havonta szoktam), 14 kg.
én is kiváncsi vagyok mit mond az orvos.
Amúgy nem lehet beagle pain? ezek a tünetek fennállnak?? :láz és étvágytalanság, kedvtelenség, nehéz, lassú és megfontolt mozgás, érintésre nyüszítés, nyakmerevség, sántítás, remegés, és az állkapocs fájdalma miatt a száját nehezen nyitja.
Nem, a kutya nem tenyésztőtől való. Mikor megláttam őket egy családi húz udvarán, hogy milyen körülmények közt élnek, eldöntöttem hogy egyet magamhoz veszek a többinek meg keresek gazdit. A szuka hozzám került, a másik 2 kannak kerestem gazdit. Szóval nincs törzskönyve a kutyusnak.
Itt volt a doki, megvizsgálta, megmérte a lázát. Azt mondta nem lázas. Beadott neki 2 injekciót, kérdeztem mi az, de nem válaszolt. Gondolom valami vitamin lehetett, oltás semmiképp mert az oltási könyvét nem kérte el. Tanácsolta hogy mézet vagy lekvárt kenjek a kutya szájába. Azt mondta pár nap és jobban lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!