Mondanátok nekem olyan kutyát aminek rövid a szőre és nagy termetű (magas)?
én is a német dogot tudom ajánlani,de az nagyon drága kutyus (szerintem) :) ha nem szeretnél olyan drágát és olyan óriási kutyát akkor tudom még ajánlani a rottweilert,dobbermant,az agár kutyát,a magyar vizslát,dalmatát,amerikai bulldogot,cane corsot,boxert,pittbult,argentin dogot,weimari vizslát,fáraókutyát,rövidszőrű német vizslát is.
NÉZD MEG EZEKET A KUTYÁKAT,HÁTHA TALÁLSZ MAGADNAK MEGFELEŐ TÁRSAT:)
bár ezen az oldalon tudsz még keresni : [link]
13/L :)
Soha ne a külleme alapján válassz kutyát, nem szabad eldöntened magadban, h. milyen szőrű és magasságú kutyát vegyél... Ez is fontos, de harmadlagos... Jó tanácsként mondom csak! Ilyenkor szokták kidobni, eladni, elajándékozni őket, ha megnőnek, v. nem kellemes a vedlésük, v. a jellemük és igényeik nem egeznek azzal ami a gazdi elképzelt!
Ha a kérdést úgy tetted volna fel: Milyen kutya illik hozzám? És felsorolod mik az igényeid pl. kertes házam van/lakásom, sokat dolgozom/keveset, van gyerekem/nincs, nyugodt kutyust szeretnék/szeretem a játékos ebeket stbstb, akkor jó volna a kérdés...
Ha nem szeretnél venni kutyát csak érdeklődsz vmi ok folytán, akkor a válaszom: vizsla, nagyobb kopók, egyes agarak, boxer, dán/német dog, akita, rottweiler, angol véreb, a többi válaszolót nem ismétlem
Én golden retrievert akartam csak anyukámék azt mondták h tönkre teszi a kertet, kiégeti a füvet, büdös lesz a kert.
Meg hosszú a szőre. Mondjuk olvastam hogy elég hetente fésülni, meg azt is hogy naponta-kétnaponta melyik az igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!