Szeretnek a tacskók vízbe menni?
Ma fogadtam örökbe egy nagyon félős, tacsi keverék 2 éves leányzót. Szegénykém még a hámhoz sincs hozzászokva, így még nem tudtam elvinni sétálni. Itt van a Duna 5 percre, oda szeretném levinni majd (már ha nem fenyeget a vihar), de addig is előre informálódnék.
Bele fog menni a vízbe vagy tacskókra nem jellemző a pancsolás?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Ez szerintem nem fajta hanem egyén függő.
Ne sürgesdd, várj pár napot az úszással. Vidd le a partra akar úgyis bele megy - ha nem akkor meg nem.
Nem sürgetem, még nem is tudtuk megnézni a vizet az időjárás miatt. Először itthon szoktatjuk hozzá a környezethez, de persze sétálnia is kell és ha már itt az oldal, akkor megkérdeztem... Még bátorodnia kell úgyis :)
Köszönöm a válaszokat!
Köszi a választ neked is :)
Tegnap megismerkedett vele, nem megy bele csak kicsit a mellső mancsaival, de nagyon érdekli, mindig nézi a hajókat :) Még kicsit lejjebb kell mennie a víznek, akkor meglátjuk... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!