BARF étrendhez, állateledelesnél kapható fagyasztott húsok mennyire megbízhatóak?
Köszi a válaszokat! :)
Megnézem akkor a környéken levő húsboltokat is :) Bár amúgy az emberi fogyasztásra szánt húsoktól hipermarketekben alapból félek, sok helyen mossák a húst, ami már romlott és úgy teszik ki, nem igazán merek ilyen helyről magunknak sem vásárolni, volt már, hogy büdös csirkecombot vettem pl. a Tescoban. Vágóhídról szoktam, de most néztem körbe és nincsenek azok, amiket én keresek.
Igazából minősítésre vagy ilyesmire gondoltam, hogy kell-e rajtuk ilyesmit keresni, az állományra volnék kíváncsi, hogy megbízható helyről van-e stb. Kinéztem egy kereskedést, nagyon jó áron van minden. Azt írják a honlapjukon, hogy minden húsféleség csomagolt, feliratozott. Esetleg a feliratokra vonatkozóan tudtok valamit, hogy mit nézzek? :D Persze nem a szavatossági időre gondolok :)
A kutyák meg tudják emészteni a hullamérget, mivel a farkasok elteszik a több napos döglött állatot is. Semmi bajuk nem lesz a kicsit már szagos hústól.
Én a táp mellé kiegészítésként szoktam husit adni, ha épp van. Van egy gyrosos étkezdét üzemeltető ismerősöm. Amiket levág a húsról széleket, mert kicsit zsírosabb rész, vagy lelógna a nyársról, azt lefagyasztja nekem és hetente elhozom.
Látom visszatértél :)
Köszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!