Mi a véleményetek az állatkereskedésben vásárolható fagyasztott húsokról? Mitől olcsóbbak mint a bevásárlóközpontokban lévő húsok?
Elvileg az emberi fogyasztásra szánt húsokat a vágóhidakon állatorvosnak kell ellenőrizni (mindet!).
Az esztétikai hibás vagy sérülés miatt kényszervágott állatokat orvosi vizsgálat nélkül olcsóbban tudják adni!
23:51-es, akármennyire is szeretnéd elhinni, itt is odafigyelnek a lejárati időre, mert bár a kutyák gyomra erősebb, ők is lehetnek betegek és ők is kaphatnak el fertőzést a húsoktól.
Ezt a húst is ugyanúgy ellenőrzi a hatósági állatorvos. Mások is és én is írtuk már, az esztétikai hibás, törött vagy nem megfelelően derabolt (nyesedékes) hús kerül ebbe. Én hőkezelt (főtt) és utána fagyasztott cuccokat szoktam venni. Kacsafej, csirkefej, pulykadarabok...A pulykadarabokban rengeteg az egész pulykaszárny, csak be van vérezve vagy épp szét van törve a csontja.
Egyszer reggel vett a párom és elfelejtette hazahozni egész hétvégre, ott állt a melóhelyén a hűtőben. Természetesen kiolvadt, csak hétfő este került megint fagyóba. Párat kivettem, ami volt a kutya vacsija, többi be a fagyóba. Még most sincs semmi bajuk, kiolvasztás után sem szagosak. Sima főtthús szaguk van.
Itt több válaszolónak igaza van én többször vettem "büdöset" mint jót az állateledelesnél most Pesten veszem nagyobb tételben:
csak számot tudok:06-70-300-3300
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!