Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Klikkerezéshez tudtok adni...

Klikkerezéshez tudtok adni néhány ötletet?

Figyelt kérdés
Elkezdtem a kutyáimmal klikkerezni, már értik a lényegét most fejlesztő feladatokat találok ki minden reggelre és estére, viszont kezdek kifogyni az ötletekből.Tudtok olyan egyszerű feladatokat írni amivel gyakorolhatok?Pl: flakonborogatás, tárgyak szájba vétele, tappancsolás különböző tárgyakra, ilyeneket csináltam eddig ehhez hasonló ötleteket szeretnék.Előre is köszönöm :)

2012. aug. 2. 12:46
 1/3 anonim válasza:

Én például olyat is csináltam,hogy kitettem egy dobozt az udvarra,leültem tőle 3-4méterre,és megnéztem mit csinál a dobozra a kutya. Olyan szintre eljutottunk,hogy magától belement/pacsizott rá/átugrotta! Ezt egy székkel is megcsináltam.Arra fel kellett mennie!

Lehet még dolgokat megkerültetni vele,tárgyakat megfogatni...Persze klikkerezéssel!

Remélem tudtam segíteni!

2012. aug. 2. 12:53
 2/3 anonim ***** válasza:

A 101 kutyatrükk című könyvet ajánlanám:

* Automatikusan eltávolított tartalom.
2012. aug. 2. 13:13
 3/3 anonim ***** válasza:

A trükköket sokféleképpen lehet kategorizálni:

1. Saját testtel csináljon valamit: csak fejjel, csak orral, csak manccsal, csak hátsó lábbal, csak egyik lábbal, mindkét lábbal, stb. emelje, tegye le, lépjen, üljön, feküdjön rá, használja valamire, forgassa a fejét, bólogasson, rázza, integessen, stb.

2. valamilyen tárgyat manipuláljon: lépjen rá, bökje meg, vegye szájba, kerülje meg, bújjon alá, mögé, menjen oda, és természetesen ezek egymás utánja

3. idő: valamit csak hosszan, vagy csak egy-egy pillanatra csináljon.

4. 1-2-3 kombinációi, többszörösei, stb.

Az ötletekből nem lehet kifogyni :)

2012. aug. 2. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!