Chipeztetni szeretném a kutyám! Hol érdemes?
Figyelt kérdés
Miskolci vagyok és chipeztetni szeretnék egy tacskót és egy pulit.Melyik állatorvosnál érdemes ezt megtenni?Mennyibe kerülne kb.?Előre is köszönöm a válaszokat!2012. aug. 2. 12:06
11/17 anonim válasza:
sőt ha már chipes a kutyád és nem regisztrálták akkor 200.-Ft.-ért kell az állatorvosoknak regisztrálni és nem amennyiért szokták 1200-1500.-Ft-ért. Ha meg tulaj váltás volt akkor a regisztráció ingyenes
12/17 anonim válasza:
Olyan, mint az injekciós tű, csak vastagabb. Beszúrják, leellenőrzik hogy belement-e a chipleolvasóval és kész. 1 perc az egész.
13/17 anonim válasza:
Épp most kérdeztem a dokinkat. Nekik még nagyon friss ez az egész új törvény, jelenleg ők, a miskolci állatkórházban 7000-ért rakják be és regisztrálják a chippet. De azért ennyiért, mert ők még nem kaptak semmiféle értesítést az új szabályzásról, így érdemes egy pár hetet várni a chippeltetéssel.
14/17 anonim válasza:
akkor nyomtassátok ki és dugjátok az állatorvos orra alá
Én mindig úgy chipeztetek , hogy előtte kicsi érzéstelenítőt kérek a legvékonyabb tűvel :-) így egyáltalán nem érez semmit. Nekem túl nagy lyukú amivel belövik:( én 10 éve így chipeztetek, hogy előtte érzéstelenítőt kérek, volt, hogy hülyének néztek de hát ez van....A mostsani állatorvosom az tudja :-)
15/17 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy nem tudnak róla ez nem titok a Maok honlapján is fent van!
16/17 anonim válasza:
én bp-n egy egészen dec. 31-ig húzódó akcióban 2950 ft-ért chipeztettem a kutyámat:)
17/17 anonim válasza:
Nálunk 4500 ft, Budapesten. De ennek már pár hónapja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!