Chipeztetni szeretném a kutyám! Hol érdemes?
Igazából bármelyik dokinál érdemes, amelyik megcsinálhatja.
Én személy szerint a népkertiben voltam, mivel az nekem közel van, oda gyalog eljutok a kutyával. Amikor én csináltattam volt egy olyan akció, h ha akkor kap egy oltást is a kutya, akkor 4ezer valamennyi. Pont mentünk kombira, így összevontam a kettőt. Amúgy hétezer valamennyi lett volna.
Viszont az új szabályozás szerint a chipért és a regisztrációért max 3500 Ft kérhető. Hogy ezt ki tartja be és ki nem...?Na az jó kérdés.
A mikrochip beültetésének ára rendelőnként igen változó, függ a beültetett mikrochip típusától és árától. Ezenkívül az adott rendelő általános szolgáltatási díjaitól és a regisztrációs díjtól. Általában 3-5000 Ftkörül lesz az ára (többen a 3500Ft-os összeget tartják mérvadónak).
Így volt a cikkben, a kutyával nyaralunk, hu.n
idézet:
(2) Az adatbázisba való regisztrációért e törvény végrehajtására kiadott jogszabályban meghatározott díjat kell fizetni, mely díj az adatbázis működtetőjének a bevétele. Az eb transzponderrel történő megjelöléséért legfeljebb 3500 Ft összeg kérhető az állat tartójától, amely magában foglalja a transzponder árát, a beültetés díját és az adatbázisba való regisztráció díját.
nem altatják el, 1 perc alatt beleteszik a kutyába :-)
Nem altatják. Tűvel beszúrják, mint egy injekció.
Nézd itt 4000 forint, nagyon kedvesek, hozzáértőek. Mi ide járunk oltásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!