Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Milyen kutyust ajánlotok?

Milyen kutyust ajánlotok?

Figyelt kérdés
kutyát szeretnénk amit ritkán kell fürdetni akkor kicsi ápolást igényel nagyon aranyos okos és kicsi olyasmi minnt egy westie vagy hasonló én ezért is gondolkodtam a westien a bichonon meg ilyeneken kérek ajánlásokat olyan az életstílusunk hogy van egy kertes házunk közepes nagyságú udvarral én még iskolába járok szóval addig el legyen egyedül az udvaron vagy nagyimmal
2012. aug. 1. 18:02
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
nem már volt palotapinsim meg most van jaght terrierem ami hiperaktív kiskutya de mégis nem szeret sétálni kifutkorássza magát az udvaron
2012. aug. 1. 19:19
 12/15 anonim ***** válasza:
cavalier king charles spániel. Ilyenem van, én is féltem, hogy sokat kell majd fésülni vagy ilyesmi, de egyáltalán nem, és ő a legaranyosabb kutya a világon, rendkívül barátságos, bár nem házőrző. ő a legkedvesebb és aranyosabb kutya akivel bármikor találkoztam. (idegenekkel kicsit tartózkodó, szóval félméter távolságból figyeli őket egy ideig, késöbb lesz velök közvetlen. de gondolom ez nem nagy probléma, sztem jó is.) szerinem szép kutya is, óriási szeme van és füle, és semmi gond nincs vele, soha nem tépett szét semmit, stb. mi is kertes házban lakunk, igazából nem szeret sétálni, ha sötét van már akkor nem is hajlandó, (ebben azért makacs) de szivesen labdázik, visszahozza, de 5 perc után megunja. kicsit vigyázni kell azzal, hogy nagyon szereti a hasát, korán le kell szoktatni arról, hogy ne kunyeráljon ételt. amúgy szereti a zöldséget, gyümölcsöt, mindent eszik, amit látja hogy mi is. de ezt a fajtát a lakásba kell tartani, mert mindig ott szeret lenni, ahol az ember van, legszivesebben az ember lábánál ül. nagyon jó választás volt nekem, nagyon bevált. szivesen küldök róla képet.
2012. aug. 1. 19:32
 13/15 anonim ***** válasza:
amúgy a cavalierem szőrét kb 5 naponta fésülöm, havonta fürdetem, és mindenki azthiszi, hogy minden nap fürdetem, azt mondják nagyon fehér. (amúgy foltos a kutya, de többnyire fehér)
2012. aug. 1. 19:34
 14/15 A kérdező kommentje:
küldhetsz képet köszi
2012. aug. 1. 20:04
 15/15 anonim ***** válasza:
küldtem levélben:)
2012. aug. 2. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!