Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért kötelező mindenkinek...

Miért kötelező mindenkinek szeretnie a kutyákat és tartani őket?

Figyelt kérdés

Tegnap találkoztam egy régi osztályátrsammal, épp kutyát sétáltatott. Kérdezte, hogy én milyen gyakran viszem sétálni a kutyánkat, mondtam, hogy soha, mert nem szeretem őket.

Erre szinte önkívületi állapotba került, hogy én milyen egy aljas vagyok, hogy szerencsétlen kutyát nem viszem sétálni (az nem érdekelte, hogy a család többi tagja viszi...), meg hogy hogy bírom ki, hogy ne foglalkozzak vele, meg milyen ember vagyok, hogy nem szeretem őket...

Most ez tényleg így lenne? Nem szeretem a kutyákat, de amúgy imádom az állatokat, vannak is cicáim, nyuszijaim.

2012. aug. 1. 12:15
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Várom még a véleményeket, majd pár óra múlva tudok majd reagálni. Köszi az eddigieket :)
2012. aug. 1. 12:32
 12/14 anonim ***** válasza:
Nem te írtad ki a kérdést? Fura. Ott is a kérdező imádta az állatokat, voltak szintén cicái, nyuszijai, pont mint neked. És itt azt írtad, egy kérdésnél jól lehordtak, amikor közölted, hogy neked nem kell szeretned a család kutyáját. És abban a kérdésben, amit linkeltem, a kérdezőt jól lehordták, hogy miért lusta foglalkozni a család kutyájával. Fura az egybeesés, nem? Ja, és a végén kiderült, hogy kamu a kérdés. Látszik nyári szünet van, sok az unatkozó általános iskolás. Jaj, várj. Önkénteskedsz is a Noénál, igaz?
2012. aug. 1. 12:39
 13/14 A kérdező kommentje:

Nem tudom miről szól a kérdés, nincs időm elolvasni.

Nyár eleje óta heti 6 nap 8 órát melózok, kb heti 2x tudok netezni, akkor is csak 2-3 órát szoktam.

Most hosszabb ebédszünetem van, azért tudok írni.

Nem szeretem a kutyát, de nem is utálom, csak úgy semleges. Nem idegesít, de nem is vagyok oda érte. Én nem lennék lusta foglalkozni vele, ha szeretném, de nincs időm rá, meg nem is vagyok a kedvence, ő "anya pici kutyácskája", odáig vannak egymásért.

Nem, nem önkénteskedek sehol, mert nincs időm rá, inkább a sajátjaimmal foglalkozok :) Van 1 házicicám, aki 100%-ig az enyém, meg egy perzsánk, aki a családé, de őt is nagyon imádom. Meg van 2 törpenyuszim, akikkel a hülye meló miatt nem tudok annyit foglalkozni, amennyit akarok.. De már csak 1 ht, és vége.. végree:)

2012. aug. 1. 12:49
 14/14 A kérdező kommentje:

De ha gondolod írok a kérdéshez egy választ, hogy lásd, nem én írtam ki. :)

Majd, amikor megyek haza, mert most vissza kell mennem a boltba.

2012. aug. 1. 12:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!