60ezerért sokak által dicsért tenyésztőtől veszek beaglet. Ez reális ár?
Figyelt kérdés
úgy értem írták itt, hogy 80tól kezdődnek... na akkor most wtf? viszont gyönyörű szülőktől vannak a kölykök. gondolom ez így korrekt.2012. júl. 31. 21:28
1/11 anonim válasza:
Inkább segítenél egy kutyán és örökbe fogadnád. Ott is vannak fajtatiszta kiskutyák.
2/11 anonim válasza:
tudnád linkelni a tenyésztő honlapját ?:D
3/11 anonim válasza:
igen, hobbibeagle már van 60ért :) melyik kennelt választottad?
5/11 anonim válasza:
Szerintem ez reális és rendes tenyésztőnek tűnik , sok boldogságot a kutyushoz!:)
6/11 A kérdező kommentje:
Én is így látom, de gondoltam azért felteszem a kérdést, több szem többet lát alapon.
Sok kennelt végignéztem és Ők nagyon nagyon szimpatikusnak tűntek. Köszi a válaszokat!
2012. júl. 31. 22:22
8/11 anonim válasza:
rednben van az oldal a tenyésztő is korrektnek tűnik és az ára is okés. Ne lepdőj meg amiért ilyen "olcsó" lehet nem feltétlen kiállítási vérvonal maximálisan plusz a Beagle nem egy hű de nagyon népszerű fajta. Vedd meg nyugodtan. :) Jó kutyázást.
9/11 anonim válasza:
A beagle alapvetően elég olcsó fajta, még egy viszonylag elismert tenyésztőtől is kaphatsz olcsón hobbi célra kölyköt.
10/11 anonim válasza:
a snoopy kid az ország legjobb kennelle volt. Most már csak ritkán van alom náluk, de tőlük bármikor vennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!