A kutyam a napon fekszik, az elobb az ajtohoz hivtam, odajott hozzam majd megint kifekudt a napra?
17:00 Én ezzel vitatkoznék. Ha pl. ki akarnak szabadulni valahonnan, akkor képesek teljesen összetörni magukat, csak szabaduljanak már... De egyébként egyetértek veled.
Szerintem nincs baja, kérdező. Nálunk a macskák is kinyújtott nyelvvel vannak, és nagyon melegük van, olykor mégis kifekszenek a napra. A kutyák is szoktak "napozni" időnként.
Sőt még oda is ment hozzád, ha beteg lenne, nem tettem volna. Legyen előtte friss, nem meleg víz.
Azért azzal vitatkoznék, hogy az állat nem csinál magának olyat, ami neki rossz.
Amikor az én spánielem már öreg volt ( 14-15 éves), mindig elaludt a napon. Nagyon kellett rá figyelni, hogy eleget igyon, és felébresszem, mikor már nagyon átforrósodott, esetleg átvigyem árnyékba. Ha nem figyeltem volna erre az utolsó években, nem élt volna 15 évig!
Valamint a fokozott napozás, meleg igény betegséget is jelenthet, mivel a beteg kutya keresi a meleget, a napfényt.
Ennek ellenére valószínű, hogy a kérdező kutyája csak egy kis D vitamint szeretett volna szerezni :)).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!