Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Hogy lehetne bent a házban...

Hogy lehetne bent a házban kutyusom?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem,hogy hogyan lehetne bent a kutyám? 1 éves,de nem bír bent lenni egyszerűen meghülyül :) Egyszer volt ugy bent,hogy aludt.Valamelyik nap bent aludhatott,de behányt (tudom miért,voltunk dokinál).És ha bejön nem tud lenyugodni,ha naponta 2-4 órát van bent akkor se,pedig szeret bent lenni.Mit csináljak vele?Már van mikor ott ül az ajtó előtt vagy ott fekszik és kérezkedik be,de nem bír magával.Egyébként szobatiszta vagyis már kicsinek is mindig kaparta az ajtót pedig nem is tanítottuk,csak egyszer mikor legelöszőr bent volt bepisilt akkor leszídtuk és kitettk azóta megy az ajtóhoz :S pedig szeretném ha bent lenne velem neki is jobb főleg ebben a melegben.Most értünk haza nyaralásból és nem bírom ezt a meleget,ezért is szeretném ha bejönne meg Ő is boldogabb a gazdi melett.
2009. júl. 17. 15:59
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
játszani akar szerintem. foglalkozz vele esetleg többet, lehet nagyobb az igénye, mint gondolod.
2009. júl. 17. 16:03
 2/12 A kérdező kommentje:

Annyit játszok vele,meg simogatom,szeretgettem...

De éppen azért szeretném,hogy akármikor bejöhessen,hogy ennél is többet legyünk eggyüt.

Egyébként köszi a választ

2009. júl. 17. 16:06
 3/12 anonim ***** válasza:

Esetleg jó ötlet lenne az ajtó aljára ilyen lengőajtó direkt kutyáknak, így bármikor be tud menni és éjjel ki ha mennie kell. Régebbi filmekben sok ilyet láttam.

Tudod abban a nagy bernáthegyis filmben is például, most nem jut eszembe a neve.

2009. júl. 17. 16:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, milyen fajta a kutyád, de a legtöbb kutyának a foglalkozás nem az, hogy szeretgeted, haben hogy futni tudjon legalább egy órát naponta a szabadban. A kutya olyan ragadozó, amelyik üldözve fogja a zsákmányát és erre van beállitva, hogy sok futás szükséges neki. Egy lakásban csak szenved, mert nem tudja a mozgásigényét kielégiteni.
2009. júl. 17. 16:46
 5/12 A kérdező kommentje:

Akkor tisztázzunk mindent.

Beagle keverék kutyusom van!

Napi 1 órát szabadon fut,30 percet úszkálhat kacsákat kergethet,30 perc szabadon erdőben,30 perc séta pórázon láb mellet.De most,hogy meleg van este megyünk és így kevesebbet sétálunk.E melett játszünk labdázünk,vadászünk.Járunk kutyafutatóba.Ennél több futkározást nem tudok neki adni.És ezen kívül szeretném ha bent lenne és nem kínzás neki ,mert ha kiakar menni akkor megy az ajtóhoz és leül az ajtó elé és kimegyünk a kertbe.Ha még nem is alszik bent szeretném ha bent lenne,mert láttom,hogy boldog :) De , így nem engedhetem be,hogy vadállat módra viselkedik :S

2009. júl. 17. 16:52
 6/12 anonim ***** válasza:
Esetleg valahogy próbáld úgy hozzászoktatni,hogy amikor benn van a lakásban az teljesen természetes, és nem játszol vele azért többet ,mert bennt van.Nem foglalkozol vele minden nesznél meg hasonlók.Beagle kutyi elég szökdösős,uh lehet azért is nyugtalan.
2009. júl. 17. 17:30
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát ez a kutya : Volt olyan,hogy 30 percig nyitva maradt a kapu nem ment ki!MEg volt olyan,hogy elköltöztünk (most) és elektromos kapu van és valaki nem csukta be én meg a boltba voltam és csak 10 perc után csukja be automatikusan.És ott ült a kapu előtt várta,hogy valaki menjen és közbe elment egy kutya meg jöttek hozzánk és megugatta a kutyusom nem engedte be csak mikor mentem vissza a boltból és mondtam,hogy Elég,engedheted :)

Imádom.

2009. júl. 17. 17:48
 8/12 anonim ***** válasza:
16:46-os vagyok: nem akartalak megbántani, csak a kérdésedböl nem derült ki, hogy mennyit tud futkározni. (Sokan játszás alatt azt értik, hogy dögönyözik, meg simogatják a kutyát). Ich egész más a helyzet, lehet, hogy a kuyaajtó jó lenne.
2009. júl. 17. 19:30
 9/12 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg,sajnos tudom miről beszélsz :S

Ja meg agillytizünk,de azt nem nagyon komolyan "csak" seprűvel meg székkel :)

De visszatérve a gondra máshogy nem lehetne megoldani?Vagy nincs valami olyan megoldás,hogy egyen bent valamit vagy ilyesmi,mert (normális keretek között) bármire hajlandó vagyok ,hogy akkor jöhessen be amikor szeretne úgy,hogy itthon vagyok :)

2009. júl. 17. 19:35
 10/12 anonim ***** válasza:
Benn is adj neki játékokat, nekem csivavám van, nagyon sokat van benn velem, vettem neki több labdát, műcsontot, stb. és ha unatkozik elkezdi azokat rágni, vagy alszik rajtuk, apportíroz a folyosón... :D amúgy van olyan nap, amikor vele is ki kell menni sétálni fél óránként, mert rájön az 5 perc :D
2009. júl. 18. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!