Hogy lehetne bent a házban kutyusom?
Annyit játszok vele,meg simogatom,szeretgettem...
De éppen azért szeretném,hogy akármikor bejöhessen,hogy ennél is többet legyünk eggyüt.
Egyébként köszi a választ
Esetleg jó ötlet lenne az ajtó aljára ilyen lengőajtó direkt kutyáknak, így bármikor be tud menni és éjjel ki ha mennie kell. Régebbi filmekben sok ilyet láttam.
Tudod abban a nagy bernáthegyis filmben is például, most nem jut eszembe a neve.
Akkor tisztázzunk mindent.
Beagle keverék kutyusom van!
Napi 1 órát szabadon fut,30 percet úszkálhat kacsákat kergethet,30 perc szabadon erdőben,30 perc séta pórázon láb mellet.De most,hogy meleg van este megyünk és így kevesebbet sétálunk.E melett játszünk labdázünk,vadászünk.Járunk kutyafutatóba.Ennél több futkározást nem tudok neki adni.És ezen kívül szeretném ha bent lenne és nem kínzás neki ,mert ha kiakar menni akkor megy az ajtóhoz és leül az ajtó elé és kimegyünk a kertbe.Ha még nem is alszik bent szeretném ha bent lenne,mert láttom,hogy boldog :) De , így nem engedhetem be,hogy vadállat módra viselkedik :S
Hát ez a kutya : Volt olyan,hogy 30 percig nyitva maradt a kapu nem ment ki!MEg volt olyan,hogy elköltöztünk (most) és elektromos kapu van és valaki nem csukta be én meg a boltba voltam és csak 10 perc után csukja be automatikusan.És ott ült a kapu előtt várta,hogy valaki menjen és közbe elment egy kutya meg jöttek hozzánk és megugatta a kutyusom nem engedte be csak mikor mentem vissza a boltból és mondtam,hogy Elég,engedheted :)
Imádom.
Nem bántottál meg,sajnos tudom miről beszélsz :S
Ja meg agillytizünk,de azt nem nagyon komolyan "csak" seprűvel meg székkel :)
De visszatérve a gondra máshogy nem lehetne megoldani?Vagy nincs valami olyan megoldás,hogy egyen bent valamit vagy ilyesmi,mert (normális keretek között) bármire hajlandó vagyok ,hogy akkor jöhessen be amikor szeretne úgy,hogy itthon vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!