Ivartalanítás kislánynak?
mekkora a kutya? Mert enyém kistestű,itt vidéken 20 ezer ft-ért ivartalanították. 1 éve volt most gondolkozok,de 1-2 óra volt szerintem,ugye meg kell várni míg fel is ébred valamennyire magához tér. Lábadozás tényleg minden kutyánál más,enyém másnapra teljesen jól volt,aznap enni-inni ne adjál neki,inni csak akkor ha teljesen magához tér. Ne hagyd egyedül,folyamatosan figyeld a viselkedését szintén míg magához nem tér teljesen. Előfordulhat ilyenkor hogy bevizel bekakil mert nem működnek a záróizmaik ilyenkor. Oltásait megfogja kapni,de szerintem nem műtét közben,hanem majd mondjuk ha viszed varratszedésre praktikusabb lesz:)
itt az oldal alján még olvashatsz ha kihagytam valami tapasztalatot:
Az ár dokitól függ, én 18-26 között találam árakat Miskolcon.
Olyan helyen végzik el, ahol ehhez van megfelelő felszerelés (műtő).
A műtét igen, kb egy órás.
A lábadozás 1-2 nap, de utána varratszedésig még oda kell rá figyelni. Ez persze sokkal könnyebb, ha van rajta gallér.
Köszönöm szépen,a két hetes szabimra akartam időzíteni úgy is,az meg szeptemberben lesz,akkor nem lesz talán olyan nagy meleg,neki is jobb lesz. Akkora mint egy puli (vagy kisebb egy picit és persze negyed annyi bunda van rajta:) ) a doki szerint kb 10hónapos lehet,már meg van annyira erősödve,hogy bírja. Majd megkérdezem,hogy ő tudja e vállalni, mert kis falu a miénk, szóval nem vagyok benne biztos...
köszönöm a válaszokat!
Az injekciós megoldás fél évig tart és felejtsd el, olyan hormonmennyiség van benne, h csuda.
"Hosszú távon alkalmazva súlyos mellékhatásokkal járhat, mint pl. a gennyes méhgyulladás, emlődaganat vagy cukorbetegség.
Már egyszeri kezelés is tüzelési zavarokat okozhat, ezért tenyészállatokon nem alkalmazható."
Ja, és az ivartalanításban semmi sokk sincs, max az emberek fogják fel így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!