Kistestű kutyára szoktak haltit rakni? (mert én raknék, többi lent)
van egy havanese kutyánk aki ha kerítés mögött kutyát lát örjöng,ha nagytestű kutyát lát akkor is, hiába szólunk rá és rántunk a pórázon nem hagyja abba és hát eléggé agresszívnak tűnik ilyenkor,pedig nem az :S kicsi korában minden kutyához oda engedtük kicsihez nagyhoz,de vmiért kialakult benne a nagy kutyák íránti "utálat" vagy nem tudom, amikor kicsi volt egy Staffordshire terrier volt a legjobb haverja de már vele nem találkozunk, most meg egy mopsz ,a kistestű kutyákkal nagyon jól elvan ,de a tőle nagyobbakat ugatja..
arra gondoltunk hogy a haltitől kicsit engedelmesebb lenne ilyenkor,a másik kistestű kutyánknak elég sokat segített a halti, pár hónapig használtam azóta minden rendben van vele,már akkor is sokan szóltak hogy merem egy kistestű kutyára rárakni,de az rég volt, most is így néznének ránk?
nem lesz semmi baja, sokan azt hiszik, hogy pofaszorító:-)
ha másképpen nem megy a nevelés akkor tedd rá nyugodtan!
A megállós ültetős módszer sem működik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!