Kistestű kutyáknál első vemhességnél hány napra szoktak szülni? Egy 7 kilós szuka esetén hány kiskutyára számítsak kábé?
Köszi a választ. Igazából arra lennék kíváncsi, hogy az átlag 63 nap helyett hosszabb, vagy rövidebb-e átlagban a vemhesség először.
A vizslád nem semmi akkor, gratula, jó nagy alom lehetett!:)
nekem kb.10nap mulva ellik a yorkim.egyik ismerősöm azt monda,hogy neki a havaneseje mindkétszer az 58.napon ellett.de szerintem ez nem méret függő.a kiskutyák száma attól is függ,hogy hányszor fedeztetted,és a genetikától.
én az 56.naptól hőmérőzni fogom.(szülés előtt 24-36órával leesik a hője 37-re)
Hát igen. Az anyja mindig 5-6 kiskutyát szült. Amúgy együtt lakott két hétig a kannal, szóval biztos, hogy amennyiszer lehetett, befedezte. Azért is kérdeztem az időpontot, mert némely könyv írja az 58. napot, másikban meg épp hogy hosszabbnak írja az első vemhességet.
Na, mindegy, majd kiderül :) Azért köszi a választ, és sok szerencsét a yorkidnak!:)
Ez olyan mint az embereknél, ott se szül mindenki 9 hónapra, vannak koraszülettek, vannak akik kitartják a 9 hónapot... (mármint a baba) Én pl majdnem 10 hónapra születtem, anyum már kínjában takarított, ablakot mosott, csak jöjjek már kifele.
A második válaszolótól kérdem: mennyiért fogod a kutyákat eladni? Yorkit keresek pont, megvételre, már jó ideje.
második vagyok.köszi,remélem minden rendben lesz.találtam egy jo oldalt: [link]
utolsó,neked irok privit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!