Kistestű kutyáknál első vemhességnél hány napra szoktak szülni? Egy 7 kilós szuka esetén hány kiskutyára számítsak kábé?
Nem fikázom egyik fajtát sem, szeretem a kutyákat, és mindegyik szép a maga fajtájában! Csak láttam én már sajnos példáúl olyan törpesnacit, amelyiket hetente vittek állatkórházba, infúziózták, meg szegényke olyan ideggyenge volt, remegett állandóan. És sajnálom nagyon, mert több helyről is hallottam, hogy ezek a kicsi testű kutyák túlvannak tenyésztve, jelentsen ez bármit is, érzékeny a gyomruk, fogkövük van, és egy csomó olyan dologra kell odafigyelni náluk amik pl egy nagykutyánál természetes hogy nincs. A skótjuhászom is tenyésztőtől van, de annak se fogköve, se semmi baja nincsen, mindent megeszik, mégis csodálatos az egész kutya úgy ahogy van, kívül belül. Én anyámnak is mondtam, hogy 40ezret gondolja át és tornázza fel mert nem tudok ennyiért ilyen kutyát találni. Szép a yorki is meg a bolognese is meg a törpeuszkár is meg mindegyik kutya, de tény hogy egyik másik "példány" láttán az embernek sírni lenne kedve. Láttam én is olyan skótjuhász almot, hogy a gazdának legszívesebben szétvertem volna a fejét amiért szánt szándékkal "gyártja" az ilyen selejt kutyákat, ahol már a szülők sem voltak kóserek, és mindennek tetejébe 30 ezer forintra tette a kölykök árát.
Ennyit akartam mondani. Valószínüleg sose lesz yorki a lakásban így, rajtam nem múlik, anyám az aki nem képes felfogni hogy NINCS ENNYIÉRT KUTYA!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!