Petrusi kérdése:
Ez hogy történhetett?
Figyelt kérdés
Olvassátok el az oldal legalján lévő szöveget: [link]
"Leállt a szív, mely értünk dobogott,
Pihen most, mely értünk dolgozott,
Számunkra TE sosem leszel halott, Örökké élni fogsz, mint a csillagok.
Argosz kiképzés közben baleset áldozata lett 2008.12.23.-án
"Hogyan pusztulhat el egy kutya őrző-védő kiképzés közben?
2012. júl. 30. 09:43
1/7 anonim válasza:
Ha azt írják, hogy leállt a szíve, akkor szerintem ez egyértelmű:(
Pár éve egy ismerősöm 4 éves kutyájának állt meg a szíve, épp a kutyakiállítás kellős közepén. Semmi előjele nem volt.
2/7 anonim válasza:
Erre én is kíváncsi lennék. Szegény. :(
3/7 anonim válasza:
Szerintem az, hogy leállt a szív, ..... - az csak egy idézet. Itt valami más van a dologban, de én se nagyon tudom elképzelni, hogy mi. Szegény kutyus.
4/7 anonim válasza:
Azt éppenséggel én sem értem, hogy milyen halálos baleset érheti a kutyát kiképzés közben... De persze sose lehet tudni, a baleset attól baleset, hogy véletlenül történik meg, nem lehet rá számítani, egyszer csak ott van.
5/7 anonim válasza:
Úgy lehet, hogy pl meleg idő, gyenge, vagy rejtetten beteg szív pl. Nem arra kell azonnal gondolni, hogy olyan durva volt a kiképzés, hogy belehalt. Nagyon kevés az a gazda, aki , mielőtt munkára fogja a kutyáját, csináltat neki egy teljes állapot felmérést.Még úgy sem lehet teljesen kimutatni a rejtett szervi elváltozásokat.
6/7 anonim válasza:
egy rosszul feladott kar, egy rossz elvezetés, akár a nyakát is törheti. a dobermannt amugy is hosszu nyaka sérülékennyé teszi.
7/7 anonim válasza:
Én is valami rejtett betegségre gondolok, de azt én meg nem úgy mondanám, hogy baleset áldozata lett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!