Mi történhetett vele szerintetek?
Figyelt kérdés
Sajnos nem tudok részleteket, mert csak pár perce tudtam meg, de az unokatestvérem kis tacskóját ma megrúgta egy szemétláda pasas a nyakánál, utána sírt szegényke, bekakilt, bepisilt, és habzott a szája. Most vannak az állatorvosnál, nem tudom mikor érnek haza, úgyhogy gondoltam, hátha itt tudtok segíteni szóban, hogy mi történhetett a kutyussal, vagy hátha találkozott már valaki hasonló esettel. Aki tud segíteni a válaszával, annak előre is köszönöm.2012. júl. 17. 20:14
1/15 anonim válasza:
A hirtelen ijedtségtől van.. de lehet hogy valami ideget eltalált nem rángatózott?
2/15 anonim válasza:
Látatlanban nem sokat lehet mondani.
Lehet, az ijedtségtől epilepsziás görcse lett.
Szegény kutya :((
3/15 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom, hogy rángatózott-e, de remélem semmi komoly baja nincs. Nagyon sajnálom őt :(!
2012. júl. 17. 20:37
4/15 A kérdező kommentje:
Sajnos tényleg epilepsziás rohamot kapott szegényke :(! 2 hétig gyógyszert kell szednie, de valószínű, hogy meglesz hamarosan a tettes, és fel lesz jelentve. Borzalmas, hogy ilyen emberek vannak. Az ilyen már nem is az! Véleményem szerint az állatkínzók is börtönt érdemelnének!
2012. júl. 17. 21:20
5/15 anonim válasza:
Nekem is van 4 kutyám.. de 6 volt.. és 2-t megmérgeztek.. -.-
6/15 anonim válasza:
Tudható, hogy miért kapott szegény kutya ekkora rúgást?
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti válaszolónak: Szegény kutyusok és az a szomorú, hogy az ilyen mocskok, akik szándékosan bántanak, megölnek állatokat, büntetlenül megússzák. Ők vajon miért nem érdemelnek börtönt, mint az embergyilkosok? Sosem fogom megérteni.
2012. júl. 17. 22:27
8/15 A kérdező kommentje:
Igen, már megtudtam, hogy miért rúgott belé az a szemét. El volt engedve az unokatesóm kutyusa, ahogy máskor is néha, meg másik két nagyobb kutya is elvolt engedve, na az ő gazdájuk volt az a szemétláda, kiderült róla, hogy van vagy 100 kg. Mentek volna haza, de az unokatesóm a kutyusának hiába szólt, ment volna utánuk meg ugatott és erre a másik két kutya gazdája odament és akkor rúgott bele a kis tacsiba és ráadásul még az uncsitesómat is megtépte, hát milyen ember az ilyen? Ezer példát tudnék mondani, amikor egy kutya megugatott egy másikat, de nem ment oda egyiknek sem a gazdája megrugdosni a másik kutyáját.
2012. júl. 17. 22:32
9/15 anonim válasza:
Ha a tacsi póráz nélkül volt, akkor ezt a feljelentést nem kellene erőltetni...közterületen kötelező a póráz.
Ettől függetlenül nagyon sajnálom, remélem gyorsan felépül, biztos nem szenvedett semmi maradandó károsodást.
10/15 anonim válasza:
Az, hogy nem pórázon volt, még nem jogosít fel senkit ilyesfajta megnyilvánulásra. A kiskutya nem támadott, nem harapott, sőt, volt ott más kutya is elengedve.
Azok az emberek egy frusztrált, bunkó alakok. Már a gyerek elleni bántalmazás megér egy feljelentést. Erre senkinek nincs joga .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!