Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Tudtok jó közép schnauzer...

Tudtok jó közép schnauzer kennelt?

Figyelt kérdés
Hobbi kutyának kéne, szűrt szülőktől. Csak az számít,hogy egészséges legyen, az ára nem fontos.

2012. júl. 29. 19:47
 1/4 A kérdező kommentje:
Megkérdezném még,hogy milyen szűréseket kell néznem? Természetesen diszplázia, PRA...még valami?
2012. júl. 29. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Jókat hallottam a Táncoslábú Silver (Juhász Györgyné, aranykoszorús, 2x bronzkoszorús mestertenyésztő) és a Hosszúbereki-Császár (Hodnics Istvánné, Háromszoros aranykoszorús mestertenyésztő) kennelről, a 2011. júliusi aKutya számban is megtalálhatók. Nem tudom, hogy szűrik-e a kutyáikat, erről nem hallottam, de ennek utána lehet nézni.
2012. júl. 29. 19:57
 3/4 petrusi ***** válasza:

Nagyon meleg szívvel ajánlom neked a Táncoslábú Silver kennelt.Nagy szakértői a fajtának.Az ő kutyusai nagyon tetszenek, egészségesek, szépségesek, rengeteg kiállítási eredménnyel.Ők szűrnek.És aktívak is a magyar kutyázásban.Sajnos az idei évi alomról lemaradtál. Örülök, hogy ezt a fajtát választottad, és hogy kennelből. Az én kutyusom a Miskolc Gyöngye kennelből származik, de róluk már nagyon rég nem hallottam semmit. A Hosszúbereki Császár kennel kutyái is szépek, de szerintem nagyon rövidek.Ők sem nagyon aktívak. A Táncoslábú meg inkább a nagyobb, erősebb termetre mennek.

[link]

Ajánlom neked!

2012. júl. 29. 21:34
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, mindenképpen felhívom mind a két kennelt. Amúgy nekem is ők tűntek a weblapjuk alapján a legszimpatikusabbnak, de természetesen nem a weblap a legfontosabb, ezért gondoltam inkább megkérdezem.
2012. júl. 30. 09:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!