Lehet baja a kutyának ha megeszi a görögdinnyét?
Figyelt kérdés
8 éves máltai selyemszőrű (kan) kutyusom pár nappal ezelőtt görögdinnyét evett. Másnapra nagyon levert volt, később véres hasmenés, hasi fájdalom, hányás is jelentkezett nála. A dinnyétől van? Sosem volt még ilyen baja, és egyébként sem egy beteges kutyus. Nagyon aggódom érte.. :(2012. júl. 29. 15:23
1/7 anonim válasza:
Szerintem semmi baja sincs, szerintem lehetett a dinnyétol, de ha kihányta akkor már szerintem ok lesz, max.vidd el dokihoz
2/7 A kérdező kommentje:
2 napja beteg már.. Étvágya van, de répát, rizst nem akar enni. Még mindig nagyon levert és beteg.
2012. júl. 29. 15:29
3/7 anonim válasza:
Szerintem nem a dinnyétől van baja. Valami más gond lehet. Az én kutyám minden gyümölcsöt megeszik, dinnyét is kap, és még nem volt baja tőle. Az almát, körtét magának szedi.
4/7 anonim válasza:
Szerintem nem a dinnyétől van a baj. Az én kutyáim rendszeresen esznek dinnyét és semmi bajuk. Más állhat a betegség hátterében. Vidd minél előbb dokihoz!
5/7 anonim válasza:
Az én kutyám máltai selyemszőrű keverék (kan). Sokszor eszik dinnyét, és semmi baja tőle. Én a helyedben elvinném állatorvoshoz.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, holnap elviszem állatorvoshoz.
2012. júl. 29. 16:19
7/7 anonim válasza:
Biztosan nem, az én 6 éves kistestűm imádja a dinnyét, és még soha nem volt baja tőle, pedig sokat eszik.
Valószínűleg vírusos bélgyulladása van a kutyusodnak, az jár hányással, és véres hasmenéssel. Diétáztasd, de a dokival is nézesd meg azért. Az enyém tavaly kapta el, 3 nap után vissza kellett vinnem a dokihoz, mert még akkor sem gyógyult meg. Kapott egy szurit, és utána már másnap minden oké volt.
Jobbulást neki, és ne vond meg tőle a gyümölcsöt, ha szereti:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!