2 napja a kutyánk feltűnően sokat nyüszög, mi lehet a gond?
végig tapogattuk tegnap az egész kutyát,hogy nem e fáj vmije ,de semmi.. amikor tegnap dobáltam a labdát akkor nyüszögöt amikor hozta vissza, vagy csak bejön a szobába és nyüszög.. eddig nem csinálta csak 2 napja,nem tudom mi lehet a gond :S
1 éves havanese szuka
áprilisba vagy májusba tüzelt, megnéztem most nem duzzadtak..
nem tudom mi lehet, mert a viselkedésén nem látni semmit,ugyan olyan mint volt, eszik-iszik normálisan és játszani is szívesen játszik, a kedély állapota is olyan mint volt..
nem április akkor a másik kutyánk tüzelt :)
május vége június eleje vhogy így
ja az álterhességről már hallottam,de ő nem csinál vackot nem hordja a játékait sehova,szóval én azt úgy kizártam :)
többet fogjuk lemozgatni,hátha csak tényleg unatkozik,csak ebbe a melegbe én se szívesen megyek ki,de majd esténként elmegyünk vele sétálni/futni :)
veszek majd egy rágó csontot is mert az elfogyott és mindig ha unatkozott elkezdte rágcsálni :)
sokat foglalkozunk vele,de lehet ez se elég neki, fiatal még és elég aktív :)
de ha nem múlna el elvisszük dokihoz..
amúgy a doki mit tudna csinálni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!