Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » 1 éves kan kutyámat kedden...

1 éves kan kutyámat kedden ivartalanították. Azóta nagyon ritkán pisil. Mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Kertes házban lakunk, de szobakutya, eddig amint kivittem pisilt (általában 2 óránként), de ivartalanítás óta napi kettőt pisil úgy ahogy, tegnap délután 2 órakor pisilt utoljára, azóta nem hajlandó. Az már 16 órája volt. Hogy lehet hogy kibír 16 órát? Nem hiszem el hogy nem kell neki... Attól féltem hogy éjszaka esetleg bepisil majd, de nem, még reggel 5kor sem akaródzott neki pisilni. Nem tudom mi lehet a baja:( Fájni nem hiszem hogy fáj neki, mert azóta is kap fájdalomcsillapítót tabletta formájában (4 napi adagot kaptunk az állatorvostól), vidám, játszik, szaladgál, persze a varratok még zavarják. Akinek van valami tippje az írja meg. Köszi.
2009. júl. 17. 05:56
 1/4 anonim ***** válasza:
Mielöbb vidd vissza a dokihoz,ha nem veszi komolyan akkor egy másikhoz!Szerintem egyáltalán nem normális dolog ha egy állat 16 órája nem vizelt!Ez még embernél is durva dolog lenne,főleg ebben a melegben!Folyadékot iszik eleget?Az tény hogy a terület jelölés miatt többet pisilnek a kan kutyák, de ennyire drassztikusan nem kéne megritkulni a pisinek egy ilyen műtét után.
2009. júl. 17. 06:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindenképpen visszaviszem ma ha nem pisil, csak ugye reggel fél7kor még nem rendel a doki:( Biztosan komolyan fogja venni, nagyon jó és lelkiismeretes orvos. Mindjárt megpróbálom megint kivinni.
2009. júl. 17. 06:28
 3/4 A kérdező kommentje:
Ja és igen, iszik rendesen, most ivott meg éppen egy fél tál vizet.
2009. júl. 17. 06:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Na sikerült:) Anyukám "megpisiltette":)
2009. júl. 17. 06:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!