Kutyáim egy hete Acana kutyatápot esznek. Hasmenésük van elején még vakaróztak is. Nem megfelelő a táp? Vagy, majd hozzászoknak?
Az én kutyám is vakarózott pl. a Happy Dogtól, a kakija is lágyult.
Brit Care-rel etetek és semmi gond! Bárányos-rizses, kukorica és búzamentes. Ez is szuperprémium táp. Kevés kaki, szép szőr, csak jókat tudok mondani róla!
Innen rendelem, itt a legolcsóbb:
A hirtelen táp és minőségi váltás az oka valószínűleg. Ahogy már írták próbáld meg keverve adni rizzsel. De azt is megpróbálhatod, hogy egy napig teljes diéta, következő nap csak rizs és a harmadik naptól elkezded keverni bele a tápot. Először csak egy picit és kb 8-9nap alatt fokozatosan növeled úgy, hogy csak tápot kapjanak a végén.
A gastrofermet én is csak ajánlani tudom, nagyon hasznos főleg ilyenkor. Ha pár hét alatt sem rendeződik ez a hasmenés, akkor érdemesebb lenne minőségen és fehérjetartalomban is visszább váltani valami középkategóriás tápra vagy egy teljesen gabona menteset de szintén alacsonyabb fehérjetartalmút kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!