Fressnapf vagy Alphazoo?
Mintha az alpha zoo olcsóbb lenne, legalábbis a héten voltam a frssnapfban és kicsit hüledeztem (amit itt vettem a sarki boltban 500Ft-ért kutyajátékot azt adták 1200Ft-ért és mindenben ilyen árkülönbséget vettem észre).
Konzervek közül a fressnapfnak van egy saját márkása, ami jó, de a brit, belcando, gran carno, bewi dog, bozita, rinti, happy dog, platinum jó minőségűek.
Miért kell neki konzervet adni?
én egyik ismimtől hallottam ,hogy az Alphazoo olcsóbb ,ő oda jár ,bár hozzájuk az van közelebb..
hozzánk sajnos a Fressnapf van közelebb és tényleg nagyon drága,ezért ritkán vásárolok ott, múltkor egy pórázt és egy sampont vettem,jah meg az új kutyánknak kutyatálat az legalább jó árban volt :D
Köszönöm!
alphazoo-ba is be lehet vinni a kutyit? Azt tudom, hogy a fress-be igen. Csak mert kéne venni egy csomó mindent, amihez élőben kéne "mintának" a blöki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!