Ismer valaki Somogy megyében kutyaidomárt? (Lent a fontos rész! )
Már elegem van abból, hogy a kutyám más kutyákkal szemben ilyen vad!!!
Már mindent megpróbáltam, de mindent!!!
Emberekkel nem ilyen...de más kutyákkal iszonyú!!!
Somogy megyében, Marcaliban vagy Marcali közelében keresek valakit, aki ért a kutyákhoz! Fizetnék is...bár nincs sok pénzem!
Teljesen el vagyok keseredve már!!! :( Csak más kutyákhoz kellene vlhogy szoktatni!
Tudom hogy én rontottam el kiskorában azzal, hogy nem szoktattam más kutyákhoz, bár 1 kutyabarátja már akkor is volt!
De nem tudok mit csinálni...nem voltak kutyás ismerőseink! Újak voltunk a városban...most megint elköltöztünk...és megint újak vagyunk! (Marcaliban)
Kérlek benneteket...segítsetek valahogy!
Inkább Zalaegerszegre menj! Sajnos nem úszod meg, hogy oda kelljen menned, mert ehhez nem csak egy "kutyaidomár" kell, hanem kellenek olyan kutyák is, akik segítségével szocializálni tudják a tiedet. Egy falka kutyát pedig nem fognak neked házhoz vinni és nem is tudnád megfizetni. Szóval neked kell menned és neked is sokat kell tanulnod, hogy megtanuld kezelni a kutyádat. Ez sajnos nem egyalkalmas foglalkozás.
Amúgy Marcaliban is alakulóban van egy kutyaiskola-szerűség, és ha minden összejön akkor Zalaegerszegről fognak menni az oktatók tanfolyamot tartani. De neked most az se lenne jó, mert előbb rendbe kell rakni a kutyádat és csak utána lehet beengedni más kutyák közé egy tanfolyamra.
Egyetértek az előttem szolokkal. Ehhez neked kell elvinned a kutyát, szocializálni kell, amihez pedig kutyás társaság, és hozzáértő emberek kellenek.
Ezek hiányában, max terrorizálással tudod elérni, hogy viselkedjen normálisan, de az nem jó se neked, se a kutyának.
Szocializálni kell!
Szia!
Sikerült már megoldanod?
Esetleg segithetnék, ha még aktuális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!