A yorkie kiskutyám sok májat eszik. Ez baj?
Nemrég volt altatva mert sok fogát kihúzták.Még nincs jól.Nagyon válogat keveset eszik, a májat szereti meg a szivet(Szerintem a csirke belsőségeket)De nincs mindig lehetőségem ilyeneket adni neki. most vettem fél kg májat ez szerintem sokáig elég lesz neki.De ez nem veszélyes a méreganyagok miatt? meg nyersen eszi.
Vagy ez nem utalhat valami májbetegségre,vagy valami más betegségre, h csak ezt enné?. mert még mindig nem javul sokat alszik csak fekszik.Mondjuk már idős is, de nagyon aggódok miatta. Már nem szabadna fájni neki.ma 1 hete volt a kezelés.
Nyersen???????????
Én még egészséges kutyának sem adnék semmilyen húst nyersen, de hát Te tudod.
Vannak kis konzervek azokat nem eszi meg?
(csak a változatosság miatt)
A kutya azt eszi, amit adsz neki. Ha szerinted sok a máj, ne adj neki annyit, nyersen meg pláne. Ha idős a kutya és problémái vannak, meg egyáltalán táplálási tanácsért fordulj az állatorvoshoz, ő pontosan tudja, mi baja illetve gyengéje van a kutyádnak, és mennyire jó neki a "májkúra".
Egyébként egy haverom öreg tacsija is nagyrészt májat eszik meg egyéb fincsi húsokat, mert máshoz nincs kedve. Nagyon öreg korban már az életkedvvel az étvágy is csökkenhet, és ezt muszáj valahogy megoldani, mert az éhhalál csúnya dolog, az infúzió meg nem megoldás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!