Mi a baja a kutyámnak?
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni:
A kutyám fekszik a füvön én odamegyek leülök simogatom....
Erre ő elmegy máshova. Én odamegyek simogatom... Erre ő elmegy.
Na mondom akkor hagyom!
Mert ő szeret engem mindig hozzám bújik. Felugrik,játszunk. Lehet, hogy pihent és azért?
Nem tudom.
Szerintetek mi a baja??
Lehet fáradt.
De az látszik hogy nem te vagy a falka vezér hanem Ő.
Olyat nem merne egy 'alárendelt' hogy oda megy a főnök és ő elmegy.. ez nagyon nagy tiszteletlenség volt veled szemben..
Szerintem ennek semmi köze nincs ahhoz, hogy ki a falkavezér. Az én kutyám is szokta ezt csinálni, mikor milyen hangulatban van, van amikor nem megy el, van amikor igen. Egyszerűen nem igényli akkor épp a simogatást, fáradt, pihenni szeretne, nyugton aludni. Nem kell ennek nagyobb jelentőséget tulajdonítani, olyankor hagyd pihenni. Ha nem Te lennél a falkavezért nem menne el, hanem rád mordulna, mint egy másik kutyára, hogy húzd el a csíkot.
Tiszteletlenség? Hisz csendben, szó nélkül arrébb áll, ennél finomabban nem is tehetné, Ő nem egy szolga, neki is van akarata, és ez nem az a helyzet, amikor bekell bizonyítani, márpedig itt én vagyok a főnők.
Köszi a választ!!!
Utolsó Nem nem vagyok erőszakos vele soha nem parancsolok neki nem kiabálok vele.
Ezért nem vagyok a főnöke azt csinál amit szeretne de ha rosszat akkor is csak finoman szólok neki és NEM ÜTÖM MEG!!
Szeretem és ő is engem. :)) Meg ha látom rajta, hogy nincs kedve pl: sétálni menni akkor nem megyünk csak ha ő is akarja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!