Milyen kutyát ajánlanátok?
sajnos egy kutya nem olcsó:/ menjetek el egy menhelyre és válasszatok egyet magatoknak!
amúgy ha már így állsz vagy álltok hozzá, hogy olcsó legyen akkor inkább ne legyen kutyusotok mert sajnos nem olcsó egy kutya:)
szia:)
de ha a fajta neked mondjuk nem olyan lényeges akkorén is a menhelyet javasolnám :)
az én kutyusom hosszú szőrű német juhász
nagyon szeretem .. :) a német juhász ált. könnyen tanul :) szeret mozogni .. nem olcsó de végülis gazdátol füg ... mert ha pl törzskönyves(nekem az) akkor biztosan nem olcsó ... de tényleg menhelyen nézzetek szét :) hátha lesz valami fajtatiszta kutyus :)... vagy ha nem olyan fontos hogy az legyen biztosan lesz amelyik tetszik:))
Ne haragudj, de ennyi pénzért még menhelyi kutyát sem mindenhol tudsz magadhoz venni, tegyél hozzá még egy 0-át és akkor már el lehet gondolkozni egy fajtatiszta kutya vásárlásán. Azért, hogy a jelenlegi kutyátok ne unatkozzon felesleges még egyet hazavinni.
A fajtára visszatérve olyan való nektek aminek az igényeit ki tudjátok elégíteni pl napi mozgás igény, vannak olyan fajták amik szellemi foglalkozást is igényelnek, etetés... Az hogy van 3 gyerek +1 kutya ez alapján bármilyen fajta jó lehet, de olyan hogy olcsó is legyen meg fajtatiszta is... kiesik majdnem az összes kivéve a menhelyiek. De akkor még a tartási költségek mindig ott vannak ami bármilyen kutyát választotok nem 100Ft lesz.
Szerintem elégedjetek meg azzal ami van és inkább neki biztosítsatok minőségibb életet: rendszeres séta, közös programok, minőségi táp...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!