Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Elegem van a kutyákból,...

Elegem van a kutyákból, hogyan viseljem el őket? Nem bírom már!

Figyelt kérdés

Próbáltam jól hozzáállni ahhoz, hogy 1 éve vettek anyáék egy kiskutyát, az öreg kutyánk mellé. Vele semmi baj nem volt.

De a mostani folyamatosan ugrál ránk, harap, és a legjobb, hogy minden reggel fél 6-kor arra ébredek, hogy ugat. Annyira elegem van belőle, meg az összes többi kutyából is.

2 év múlva költözök vééégre Budapestre panelba, ott vééégre nem kell ezt végigcsinálnom, de ezt a 2 évet nem tudom, hogy fogom kibírni. Egyszerűen már utálom az összes kutyát, képtelen vagyok elviselni őket!

Amúgy imádom az állatokat, állatvédő vagyok, szoktam önkénteskedni is.. de a kutyák.. pfú..

Szóval segítsetek, hogyan viseljem el? 3 hónap alatt lassan idegroncs lettem, a kevés alvástól, este is megy az ugatás, kora reggel is..

2012. júl. 26. 19:51
 31/99 A kérdező kommentje:

Persze, 18 évesen most kezdtem serdülni.

nme panel-álom lesz, hanem egy kertes ház, és tavaly nyáron végig ott laktam, szóval hidd el, biztos vagyok benne, hogy jó lesz ;)

Attól, hogy utálom a kutyákat, a sérült kutyákon még mindig segítek és adományozok ugyanúgy kutyatápokat is a menhelynek, a SAJÁT ÉS A SZOMSZÉD kutyáit utálom!

2012. júl. 26. 20:48
 32/99 A kérdező kommentje:

Az vagyok, ja, egy hisztis, elkényeztetett pics@ :)) Meg még zsidó is, meg minden, ami csak eszedbe jut! Gratulálok az intelligenciádhoz!:)))Legalább tudnál, hogy miről beszélsz, te angyal!

És igen, a noéban tudják, hogy nem szeretem a kutyákat, mégis próbálják megkedveltetni velem, és az ottaniakat sikerült is, mert nagyon kedves kutyák vannak ott, velük jó lenni. Az itthonival nem.

2012. júl. 26. 20:50
 33/99 anonim ***** válasza:
74%
Te rehabilitálsz kutyákat? :D Ez a nap vicce! Csak ezzel a kamu dumáddal akarod kimenteni magad a sz.arból, mert itt még az életedről is leoltanak. Ha meg ennyire okos vagy, akkor oldd meg magad a problémádat. Ennyit nem tudsz? Kutyákkal foglalkozol, és mégis húzod a szád, ha a család kutyájáról van szó? Kit utálj? Hát ne a kutyát, mondom, nem ő akart hozzátok kerülni. És igen, primitíven ostoba vagy!
2012. júl. 26. 20:50
 34/99 A kérdező kommentje:

Igen, rehabilitálásnak hívják azt is, amikor szeretgetem őket, sétáltatom, foglalkozok, játszok velük.

Hívhatsz primitívnek, nem veszem magamra!:) Szerintem az a primitív, aki ismeretlenül ilyeneket mond másik embernek. Jó, hogy nem a halálomat kívánod, mert nem szertetem a kutyákat:D Se*gfej!

2012. júl. 26. 20:51
 35/99 Tyukanyo40 ***** válasza:
51%
Kedves Kérdező! A probléma ott kezdődött, hogy te alapból nem úgy álltál a kutyához, ahogy azt általában sokan teszik...vagyis eleve elutasító voltál már a megérkezésekor is. A kutya ezt érezte-érzi most is. Szerencsére ő még fiatal,ezért próbál a maga módján kommunikálni veled. Mivel te kizártad őt a szívedből, nehéz lesz megfelelő kapcsolatot kialakítani kettőtök között, ezért is furcsa a kérdésed:( Nehéz elhinni, hogy te állatvédő aktivista vagy, mert egy igazi, az alapból szereti az állatokat, mindegy,hogy az nyávog,ugat,vagy cincog..
2012. júl. 26. 20:52
 36/99 A kérdező kommentje:

Majd felteszem másik kategóriába a kérdésem, mert úgy látom, itt az emberek ölni képesek azért, mert valaki nem szereti a kutyákat:)

Azt hívjátok primitívnek, aki öli, mérgezi a kutyákat, ne engem, aki csak csendben utálja őket, és segítséget mert kérni, hogy mit tegyen.

2012. júl. 26. 20:52
 37/99 A kérdező kommentje:

Nemalapból az ugatással van a probléma. És mégis hogyan kellett volna fogadnom, mikor régmúlt miatt nem tudom szeretni őket? Olyanok nekem, mint apók. a hátam közepére sem kívánom őket.

Jól elvagyok a cicáimmal, a nyuszijaimmal, imádom őket, mindent megadok nekik, ők az életem értelmei, de a kutyáktól kiráz a hideg.

2012. júl. 26. 20:54
 38/99 A kérdező kommentje:
Bocsi az egybeírásokért, valami gáz van a space-el...
2012. júl. 26. 20:54
 39/99 A kérdező kommentje:
Nehéz elhinni, oké, elfogadom, de attól még ugyanúgy vittem sérült kutyát - mint például cicát is - állatdokihoz, én fizettem ki a műtétet, utána meg beadtam menhelyre, hogy keressenek neki jó gazdát.
2012. júl. 26. 20:57
 40/99 anonim ***** válasza:
100%

:DDD te kis kamus.

"2 év múlva költözök vééégre Budapestre panelba, ott vééégre nem kell ezt végigcsinálnom, de ezt a 2 évet nem tudom, hogy fogom kibírni. "

most akkor panel, vagy kertesház? elszóltad magad, innentől tökmindegy mit mondasz, falra hányt borsó, nincs hiteled. pont ezért vagy Te a primkó. hazudozol összevissza

2012. júl. 26. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!