Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Lehet kérni azt az állatorvost...

Lehet kérni azt az állatorvostól, hogy teljesen vizsgálja át a kutyát?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, msot nincs semmi baja. De már idős, 1 éves, és nem szeretném, ha lenne valami baja (olyan, aminek nincs látható jele számomra). Nem tudom, lehet-e kérni tőle a vérvételt, hogy abból megtudjon-e valamit (esetleg van-e valami szervi baja). Vagy feleslegesen aggódok? Csak már olyan idős, és félek,hogy valami baja lesz. Általában mik szoktak lenni a leggyakoribb betegségek ilyen korban? Mivel lehet őket megakadályozni? Keverék kutya. Köszi a válaszotokat!
2009. júl. 16. 13:23
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszotokat! Lehet, hogy egy kissé megijedtem, ugyanis a szomszédban most halt meg 9 évesen a boxer kutyus, pedig ők sem agyi táppal etették, és hát...megijedtem, hogy ő még ráadásul keverék is... :( de eddig jól van :) és remélem, még egy darabig jól is lesz. Köszi a válaszotokat!
2009. júl. 16. 15:40
 12/12 anonim ***** válasza:
Próbáltad már, hogy bemész az állatorvosodhoz, és megkérdezed tőle? :) Biztos van olyan bunkó, aki közli, hogy erre semmi szükség és menj haza, meg olyan is, aki még meg is dícsér az előrelátásodért. Kérdezd meg az illetékest.
2009. júl. 16. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!