Gazdíí kérdése:
Melyik a jobb spániel kennel a Little True Friend vagy a Fűzberki?
Figyelt kérdés
Nézegettem a spániel kenneleket csak úgy érdekességképpen.
Ez a két kennel ami nekem szimpatikus,de ,hogy mennyire jók?? Próbáltam utána nézni ,nem találtam semmit.
Szerintetek.???
2012. júl. 26. 10:24
1/6 anonim válasza:
Mindkét honlapon fent vannak a kutyák eredményei, szűrések, fotók. Ha ennél több információra van szükséged, menj el egy kiállításra. De van több spániel kennel is. Nézd meg azokat is.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! A spániel kenneleket javarészt ismerem. Csak össze hasonlítottam volna ezt a két kennelt.Bár tudom ,hogy a fűzberki 3x Aranykoszorús kennel. a Little talán az egészségre figyel jobban oda. ?!
2012. júl. 26. 10:39
3/6 anonim válasza:
Nyilván attól is függ, milyen terveid vannak a kiskutyával. Kiállítás, házikedvenc? A jobb nevű kutyának szerintem nagyobb az esélye a nyerésre, már ha az számít.
4/6 A kérdező kommentje:
Tervezem majd a jövöben ,kiállítási és tenyésztési kutyát venni.
2012. júl. 26. 10:48
5/6 anonim válasza:
A fűzberki. A tenyésztő a fajtában bíróskodik, több kiállításon is voltam,a hol ő volt a bíró, nagyon korrekt nő, elmondja a hibákat és segít. Mindenképpen az ő kenneljét ajánlom, tényleg ért a dologhoz.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2012. júl. 26. 18:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!