Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Miért lesz a kutyám szőre a...

Miért lesz a kutyám szőre a nyakán fekete a folytó nyakörvtől?

Figyelt kérdés
Ha ez van rajta,akkor a szőre a nyakán befeketedik.Miért?Lehet ez ellen tenni?A kutya egy 1,5 éves bicolor beagle.(és a nyakánál fehér a szőr)
2009. júl. 16. 11:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehet hogy nem jó minőségű a nyakörv, szerintem vegyél másikat. Az én kutyámon is állandóan ez van, mert gyakran meg kell fogni, de egyáltalán nincs nyoma.
2009. júl. 16. 11:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem Jack Russelem van és ugyanezt tapasztalom én is. Olyan, mint amikor az ezüst nyaklánc befogja az ember nyakát. Ráadásul nem vacak a nyakörve van.

És ami a legrosszabb az egészben, hogy fürdetéskor sem tudom eltüntetni.

2009. júl. 16. 12:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálunk is ugyanez van, a nyakánál tiszta szürke, ez attól van, hogy a lánc felülete kopik, akár a surlódástól akár, ha nedvesség éri. Ez van, sajnos nem lehet mit tenni ellene, legfeljebb ha bőr nyakörvet veszel, a lánc helyett.
2009. júl. 16. 12:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszi a válaszokat.Nem hiszem,h a minőséggel lenne baj,mert már van vagy 10 ilyenünk és mindegyik rossz.Én sem tudom eltüntetni.:(( Van bőr folytónk is,de sajnos a kutyasuliba csak láncossal lehet menni.
2009. júl. 16. 12:42
 5/9 anonim ***** válasza:
a minőségen sok múlik, de az is lényeges hogy a fojtót nem hgyajuk a kutyán egész napra! Rátesszük amikor kell, majd levesszük!...hiszen ha valamire felakad akár meg is fulladhat. Sem a lakásban sem a kertben nincsen szükség arra hogy nyakörv legyen a kutyán.
2009. júl. 16. 13:19
 6/9 A kérdező kommentje:
köszi a választ.Nincs rajta egész nap,ahogy beérünk a lakásba,leveszem.
2009. júl. 16. 15:23
 7/9 anonim ***** válasza:
kaphatóak ,textil folytó nyakörvek , hegymászó kötélből, hosszúszőrű kutyáknak javasolják , de tuti nem hagy nyomot !
2009. júl. 17. 10:08
 8/9 A kérdező kommentje:
Van olyanunk is,de kutyasuliba csak láncossal lehet menni.Köszönöm a válaszod!
2009. júl. 17. 10:54
 9/9 anonim ***** válasza:

véleményem:

a kutyasuliban én haltit használok .

megkérdeztem-és nem ellenkeztek.IGAZ ,hogy nem is tudták megmagyarázni a fojtó nyakörv használatának kizárolagosságát )

( sajnos sok kiképző csak a pavlovi reflex megismerésénél tart, amikor egy tanfolyam lerakása után kiképzőnek hívják magukat,és kizárólag a vaskemény örző-védő kiképzés a cél ,mert az hoz hasznot,és ahhoz kell is a fojtó !)

rendőrkutyák kiképzése külföldre jól fizet.

de ,a családi kedvenc alap fegyelmezése nehogy már a fojtó nyakörvön muljon ??!!

a Jan Fennell féle módszer szerintem jobb .

ausztriában,és svájcban teljesen elfogadott ,és használt.

2009. júl. 17. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!