Minden kiskutya ilyen rossz, vagy csak én fogtam ki egy kis ördögöt?
Adok egy tippet: bármilyen játékot is veszel neki, percek alatt megunja,ha előtte hagyod. Bármit is adsz neki, hagyd,hogy néhány percre játsszon vele,és vedd el,mikor az izgalmi szintje még magas. Így nem fogja egyhamar megunni a játékokat.
A másik dolog, hogy fokozatosan kezdd szoktatni az egyedülléthez, először csak 1-2 percre, később fokozatosan növeld az időt.
Ja,és próbáld meg leszűkíteni a területét,mert ha szabadon járkál a ház körül,elég nagy kárt okozhat.Tehát tegyél el előle mindent, ami értékes,cipőket a szekrénybe,stb.
Az én volt kutyusom golden és vmilyen keverék volt. 6 hetes kora óta volt velünk..
féltem hazajönni.. h mi vár rám.. suzét szedte a lakást!
max 1 órára voltam el míg bevittem a lányomat az oviba.
Szennyesből kiszedte a ruhákat szét szedte, a ruhaszekrényből is kiszedte és szét rágta.bugyikat zoknikat cici tartómat stb..
kábeleket!! és hiába neveltem újságpapírral.. volt h rákellett csapnom..de semmi..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!