Mi a véleményetek az állatkínzókról? Mit gondoltok mért lesz valaki olyan féreg mint azok?
Figyelt kérdés
2009. júl. 15. 19:48
1/8 anonim válasza:
Én biztos, hogy ugyanazt tenném velük amit ők tettek az állatokkal! És akkor megnézném, hogy mit szólnak azok a barmok!!!
2/8 anonim válasza:
Undoritóak.Másokon nemtudják levezetní a dühüket,félelmeiket,kisebbségi érzésüket,csak egy védtelen,ártatlan állaton.
3/8 A kérdező kommentje:
Én is nagyon felháborodok mindig az ilyesmin és pontosan igaza van az első válaszolónak: én is ugyanazt csinálnám velük.
2009. júl. 15. 21:18
4/8 anonim válasza:
az állatkínzás szerintem a világ egyik legundorítóbb dolga, viszont a második kérdésedre azt válaszolom, hogy talán ép eszű ember ilyet nem is tesz. Tuti, hogy valami bajuk van, betegek, szerintem az se normális aki a társát, (embert)bántalmaz. Ezek olyan dolgok, amik szerintem egy bántalmazót csak szánalmassá tesznek. Nem is tudom hogy lehet valakinek szíve, bántani egy szerencsétlen kis jószágot... Rosszul vagyok a gondolattól is :SS
5/8 A kérdező kommentje:
Teljesen egyetértek veled.
2009. júl. 15. 22:09
6/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy az állatkínzás spektruma elég széles. A hiradóban felbukkanó esetek, mikor elevenen megnyúznak, felégetnek stb kutyákat, macskákat, egyértelműen ide tartozik, de ennek legalább van sajtónyilvánossága, és már hál isten, törvény bünteti. (kivéve ugye azt a két 17 éves gyereket, mert "megbánást" mutattak)
De egyáltalán nem, vagy kevés szó esik azokról, akik éheztetik, verik, megkötve tartják az állataikat. A megkínzott, életben maradt jószágok a sajtó miatt jó eséllyel találnak szerető otthont, de ezeknek a faluportákon tűző napon fekvő, vagy lakásban tartott, sosem sétáltatott kutyáknak nincsen más alternatívájuk. Nekik ez az életük.
7/8 anonim válasza:
Az állatkínzókat én is gyűlölöm, szerintem az állatbarát emberek közül mindenki tudja, hogy az állatot nem szabad bántani, mivel az állatnak az ember az istene. Az, aki állatokat mer kínozni, az szó szerint egy tetves bőrű nyomorult gennyláda ember. Az ilyen embereknek a holló játszzon a szemükkel!
8/8 anonim válasza:
Nagyon embertelen dolog az állatkínzás, én szívem szerint halálbüntetést adnék érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!