Hogyan szoktassam le 9 hetes kutyámat arról, hogy kiborítsa az ivóvizét a lakásban?
1,) vegyél egy olyan tálat amibe csak az orra fér bele és nem tudja kikaparni
2,) lehet kapni olyan tálat is amit fel tudsz akasztani, kb. olyan magasságba, hogy kényelmesen tudjon inni ( nyaka környéke )
3,) Önitató
4,) állványos állíthatós etető illetve itatótál
( ezekből sem fogja tudni kikaparni a vizet )
Nekem valamiért hibát jelez a linknél, na de mindegy is...
Valami önitató szerintem is jó ötlet, illetve jobb helyeken, ha elmondod mi a problémád tudnak neked ajánlani több dolgot is.
Csak azért írok, hogy szóljak olyat, amibe csak a szája fér bele, tehát a többi része fedett ne is vegyél, mert bizonyos kutyák addig ütik a mancsukkal, amíg el nem törik, vagy fel nem borul. (:D)
Amúgy jól nézd meg milyen önitatósat veszel, mert ugye azok is úgy működnek, hogy ha kevesebb benne a víz, akkor a rendszer enged bele. De azt nem érzékeli, hogy a kutya hasába vagy a padlóra került-e a víz... Magyarán ha kikaparja akkor is érkezik az utánpótlás.
De akad, amelyiknél kisebb a hely oldalt, azt talán nem fogja kaparászni.
Esetleg azt sem, ami (neki, most) fejmagasságban van.
Nem tudom a kerti "medencéjében" mennyi víz van, de lehet szüksége lenne egy olyanra is, amiben nem úszni tud, csak kevés víz van benne, mint a tálkájában, és abban kaparászhatna...
A kerti medencéjében sem tud úszni, annyira nem mély az. Csak kaparászni tud benne. Ilyet vettem neki:
A válaszló pont olyan tálat linkelt, amit nem ajánlasz. :)
"A válaszoló pont olyan tálat linkelt, amit nem ajánlasz. :)"
:D Bocsi. :) Végül is lehet, hogy nektek beválna. Szerintem ha van időd, először kérdezz körbe a különböző boltokban, vagy netes oldalakon, hogy mit ajánlanak, és csak azután dönts.
Azt azért láttam, hogy az a bizonyos hozzászóló Vakkantós linket ajánlott - én már rendeltem tőlük régebben és elégedett voltam, szerintem ők is igyekeznek segíteni e-mailben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!