A kutyánk agresszív, mert itthon a "verés" a nevelés a kutyának. Mit csináljak?
Szüleim szerint veréssel lehet nevelni 1 kutyát, hiába mondom nekik a saját nézeteimet, hiába vettem kutyanevelésről szóló könyveket..
Most ott tartunk, hogy agresszív lett, ma átharapta a vádlimat, miközben csak ki akartam menni a kapun.
Erre megint megverték, miután kihívták a mentőt...
Szegényt nagyon sajnálom, de nem tudok mit tenni, nekem nincs időm rá, hogy esetleg ezt rendbe hozzam, már ha rendbe hozható..
Szerintetek mi legyen?
Nagyon sajnállak, nem lennék a helyedben.
Simán feljelenteném őket, vagy ha te nem akarod kérd meg valamelyik ismerősödet, hogy jelentsék fel őket állatkínzás miatt.
mint a gyereknél a kutyánál sem biztos, hogy a verés a legjobb nevelési módszer. az néha beleférhet, hogy kicsit oda legyintesz neki (szüleid). meg kell velük értetned, hogy azért ilyen agresszív a kutya mert verve van. nem minden esetben a kutya hibája!
a kérdésre válaszolva: kutya iskola, érdemes elvinni, ott szakértők vannak, akik elmagyarázzák, segítenek abban hogyan lehet újra barátságos a kutyi.beszéld meg szüleiddel, hogy együtt menjetek el.
más kutyákkal agresszív vagy csak az emberekkel?
hogy van a lábad?
Hát a lábamat szó szerint átharapta, mind a 2 oldalon össze kellett varrni, laptopról netezek az ágyból, wc-re alig tudok kimenni, nagyon fáj
Kutyaiskolába sem akarják vinni, mert pénzbe kerül.. -.- Mondtam nekik már az első 1-2 verésnél, hogy agresszív lesz és valakit meg fog harapni, de nem hallgattak rám, és még MOST SE!!
Ismét a buta szülői példák egyike.Sajnállak.
Ugyan ez az eset fordult elő gyermekkoromba,amikor apám lelövette a kutyámat mire hazaértem az iskolából..Még egyszer sajnálom:(
Na azért én öltem volna...
Még akkor is, ha szegény kutya nem a szívem csücske.. Nem tehetek róla, kiskorom óta nem szeretem őket, nincs meg a közös hang :S
Szerintem legjobb lenne elaltatni . Mivel gondolom elajándékozni se lehet mert nagyon agresszív . Én nem értem hogy mire jó hogy feljelentenéd a szüleidet és ezt nagy baromságnak is látom . Kutyát valóban nem jó veréssel tanítani habár néha hasznos ha egy kicsit rá ütsz az orrára ha olyat csinál Pl. : Ha játszotok rád morog vagy ilyesmi .
Sajnos a kutyát már nem lehet vissza szelídíteni ha folyton verték . Ezt tapasztalatból tudom mert már hoztam el olyan kutyát akit agyon akartak verni és nem bírtam vele mert akár milyen finoman közeledtem menekült a sarokba és amint hozzá értem egyből meg akart harapni . De visszatérve jól ki kéne oktatni a szüleidet ha veréssel akarják nevelni egy állatot .
Nem annyira agresszív szerintem, hogy altatni kelljen. Bár nem értek annyira a kutyákhoz..
A beszélgetésen túl vagyok már, a könyvet is átnéztük közösen, mint az oviban...
Én nem tudom nevelni, az időm nagy részét még így nyáron is a saját állataimmal való foglalkozás tölti ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!