Melyik a legszebb kutya?
Figyelt kérdés
SZERINTED melyik a legszebb kutya?Tudom hogy mindenkinek más a legszebb,de szerinted melyik?2009. júl. 15. 13:32
31/37 anonim válasza:
Nékem a labrador , vizsla , goldenretrier/remélem jol irtam. De legjobban a németjuhász ,mert nekünk az van és imádjuk.
32/37 anonim válasza:
Nekem a yorki a legszebb, ahogyan néz a két óriási szemével...annyira ennivaló!:)
Van egy pulink is, az is olyan édes, meg még van egy fekete keverékünk is, őt is nagyon szeretem! Olyan értelmes, okos tekintete van. :)
Az összes kutyafajtát imádom, amúgy...:)
33/37 anonim válasza:
Nekem a boxer(ilyen kutyám van), bullterrier, boerboel hatalmas egy kutya az biztos, na meg a kanári szigeteki kutya.
34/37 anonim válasza:
Bolognese és Havanese!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
35/37 anonim válasza:
Golden retriever,Labrador,Szamojéd,
37/37 anonim válasza:
Szerintem mind de nekem a legeslegjobban a Beagle és a Mopsz tetszik. A Beagle azért mert hosszú a füle ezert hívom Fülesnek . A mopsz ezért mert Gyűrött Orrú ezért vicces nekem min a kettő tetszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!