Melyik a legszebb kutya?
Figyelt kérdés
SZERINTED melyik a legszebb kutya?Tudom hogy mindenkinek más a legszebb,de szerinted melyik?2009. júl. 15. 13:32
11/37 anonim válasza:
Golden retriever, labrador, vizsla............
13/37 anonim válasza:
bichon frisé:)mivel van is egy:)..sharpei..ésháát a golden retriver gyönyörű..imádom a bobtail kutyust ..németjuhász is szép:)
14/37 anonim válasza:
Magyar vizsla! Gyönyörűek, barátságosak, és nagyon okosak, imádom őket!
16/37 anonim válasza:
husky, szamojéd, angol bulldog, boxer, német juhász :)
17/37 anonim válasza:
sztem a legszebb kutyák:golden retriever,labrador retriever,német juhászkutya,bernipásztorkutya
18/37 anonim válasza:
Elfogulatlan keverék párti vagyok. Főként a közép termetű bozontos fekete kutyák tetszenek. Szinte már minnél "rondább" egy kutya annál jobban tetszik nekem :) Az én kutyám is ilyen :)
19/37 anonim válasza:
Bernáthegyi :-) Nekem is az van és imádom :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!